|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Prvo trudim se da bas ne napravim neke pogreske tipa vrijedanja,psovanja i sl,ali naravno da znam biti neugodan,ali brzo zaboravim,nisam zlopamtilo,a grijesim dosta kao i vecina,vjerojatno sam tvrdoglav,ali itekako se znam ispricati,a i oprostiti,ukoliko stvarno nisu pretjerivanja kao nacionalnost,rodbina,,,i to...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ovo za Skype,sigorno bi izabrao Tw,jer je najvise poznajem preko pisanja pp,maila gdje smo vodili normalne zivotne razgovore,a vjerujem da i ove druge dvije dame bi bile isto tako ugodne za razgovor kao sto je Tw...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: Minnie je napisao: gospon Pitt...kad bi bio moderator ovog foruma kome bi najradije ugasio nalog..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt...nabroj nam tri tebi najdraza MUSKA forumasa na forumu? pa barem dva najomrazenija....ne da ih mrzis..nego mislis da su dosadni.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Minnie je napisao: Minnie je napisao: gospon Pitt...kad bi bio moderator ovog foruma kome bi najradije ugasio nalog.. Nisam za iskljucivanje bilo koga,ali kad bi bas morao svakog onoga ukljucujuci i sebe koji vrijeda na nacionalnoj,vjerskoj ili bilo kojoj osnovi,ili psuje rodbinu,ali ne bi ni njih zauvijek nego na neko krace vrijeme,svatko se moze popraviti....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da li te neko ono zaista uvrijedio na forumu i na koji nacin?..kad si se osjecao onako .. uvrijedjeno recimo to tako.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pitt...nabroj nam tri tebi najdraza MUSKA forumasa na forumu? pa barem dva najomrazenija....ne da ih mrzis..nego mislis da su dosadni. Ovako ako moram tri naj,,,Casual,Koja i Trile.... A dosadan je onaj Naopak..puno vrijeda i psuje,prema zenskima zna biti neugodan(Megi),ali to ne znaci da je loš....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Da li te neko ono zaista uvrijedio na forumu i na koji nacin?..kad si se osjecao onako .. uvrijedjeno recimo to tako. Je Uther,kad mi je opsovao majku i sestru,to je izvan svega i svacega,a nije se ispricao...I Laza kad mi je spomenila oca,,,to je bezveze,,,,jedino oni...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
1.Zasto ove godine nisi isao u Opatiju?..jel kriza i kod tebe 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: 1.Zasto ove godine nisi isao u Opatiju?..jel kriza i kod tebe  Jednostavno,nisam dobio GO,bio sam par puta na kratko,ali zato jesu svi ostali,fala Bogu ima ih,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 86 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|