Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mene ne pominju u tom kontextu, znas zasto 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
znam ti si videla proletos.. falila si mi se
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sta falila, jesmo gledali zajedno aj ne vadi se sad,s ta sad
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
cuti ne odaji jebemte
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ne psuj me pi*da ti se ogadila
sta bre, oce i o ovome da pricaju? pa da, može, neka ovo su sve razumele
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ko me kleo na zmaja mi seo
i ja tebe volem lazice
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: Nisam razumela ni ovo za Bossa MeGi (čini mi se) je napisala jednom prilikom da Senka ne može banovati Bossa jer je Senka Boss. U šali naravno... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuuuu....hajde sto se nisu pomjerile odavde..one se i izmedju sebe kace:D bravo za LOVCE udovce...nego ljuta sam jer mene nisu nigdje pomenuli..pihhh, nista se ovo ne vazi  ..a ja ih kao otjerala s foruma. I jos nesto..meni zao Bubu Ja pozivam Bubi da se vrati K'nama ... dodzi dodzi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ima i tebe, ali to ce malo da saceka. Ima materijala za narednih godinu i kusur. Lepo pise u najavi: Niko nije siguran ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Nego... da ja prilepim moju izjavu, nakon konferencije za stampu, cisto da se ne muce peracice sudova. Komsinica je napisao: E sad, da kazem i ja po koju za dnevnik Ja sam jedna dama, ukoliko niste zametili sada vam ja to i kazem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) s tim u vezi, moji damski maniri mi nece dozvoliti da kazem recimo: "Sjajna, popusis tom ciletu onako propisno i izlizes mu cmar, mada si i htela, ali on nije hteo, gadio se, fuj"... ili npr. "Sjajna sta te boli vagina da li se ja **bem i koliko i sa kim? Sto? Da li bi da gledas, mozda te to pali?"...itd... Ali, necu to nikako reci. Ja sam ipak dama. i da ponovim da vas obe mnogo volim i sve ostale, srca moja mila i draga ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|