|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
koju..haj ti napisi, jer ja ne vidim s posla 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
LaYa je napisao: Hoćel' pevat' ko, guditi u gusle, svirati na 'armonuku, sintisajzer, Kitaru, udaraljke, tegle, recitovati, glumiti, imitirati, pripovedati, naricati, zapevati, trabunjati, mumlati, urlati, izmotavati se, zabavljati, žonglirati, ha? Kakvu moć ubeđivanja imam... ponekad se plašim da ne ubedim sebe u nešto pogrešno... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Molena je napisao: koju..haj ti napisi, jer ja ne vidim s posla  Robbie Williams and Nicole Kidman - Something Stupid
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hej Boss...a hoces li ti raditi ista od navedenog ili samo sebi ego popravljas!?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
UtherPendragon je napisao: Molena je napisao: koju..haj ti napisi, jer ja ne vidim s posla  Robbie Williams and Nicole Kidman - Something Stupid ...al da ja budem Robbie Williams 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: Hej Boss...a hoces li ti raditi ista od navedenog ili samo sebi ego popravljas!? hoću, a možda i popravim to nešto ako mi objasniš šta je to... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
objasnit cu ti poslije takmicenja 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja cu da zongliram
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znaci ti nam video uradak saljes..super, jedva cekam 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
nema video, nego na licu mesta
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|