Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
evo da je otvorim..il barem odskrinem.. a ona kaze..ebte se bre svi..pisem ko budala sama po temama..na svakoj temi poslednji post napisala Julia..pa ljudi moji da sam htela pricati sama sa sobom ne bi ni dolazila na forum..legla bi ko coek u krevet i razgovarala se dok ne zaspim... aman bre
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..baš me nervira što se spetljam i ne umem da napišem ženski rod za neke zvučne i titulitarne imenice tipa..hirurg, maršal, biskup, psiholog...bem me nepismenu...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
nece da moze
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nije GiGi vrata da je otvaram...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nadam se da sam je dovoljno otvorila 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Necu.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jooooj sto mi krivo sto Srbija nije pobjedila pa da mogu zezat Pitta i Picarda ![[Megi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
nece da moze...ne otvaram vise ni novcanik a ne dusu 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Komsinica je napisao: Necu. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
U soku sam, tacno sam u soku i ne mogu doci sebi umrla je glavna glumica u seriji, kako su mogli staviti tako tuzan kraj a odlicna serija i jos se ni je zna ko je ubio, koja glupost ufff bas mi je tesko oko srca Nisam pustila suzu ali malo je falilo smrc
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|