Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 25 Avg 2025, 19:48

Autoru Poruka
Picard
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:39
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

isss, Molena mi fali čim ode na drugu temu
je l' to normalno

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:39
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Komsinica je napisao:
Žex je napisao:
Dlakava i Nadžak baba i onaj njihov džem...

xaxaxa a Zena u crvenom? Sada bi ona nas sve potamanila ovde
da, nadzak baba je bila lujka xexexe
i Taca i Dionis... jbt koliko su se oni raspravljali na parovima [cepanje.gif]
Ne, stvarno... kada bi se bar na kratko pojavila Ananas xaxaxa

a ko je Ananas..sve ostale znam

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:42
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Ananas je mislim neko od te stare ekipe, jer je na parovima jedina drzala stranu onom... kako bese nick marerema tako nesto xexexe
ili Provincijalac, al on covek nagrabusi, ko bos po trnju, s golom guzom u koprimava c c c

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:43
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Komsinica je napisao:
Ananas je mislim neko od te stare ekipe, jer je na parovima jedina drzala stranu onom... kako bese nick marerema tako nesto xexexe
ili Provincijalac, al on covek nagrabusi, ko bos po trnju, s golom guzom u koprimava c c c

pa jbt znam sve njih..i mareream i Provinxijalac..i nadzak baba i macoizdrzi ..i MLI...al nemam pojma ko je ananas

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:43
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Megi,rod moj...garnt virka...ahhahah

Vrh
Julia
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

aahhahaaha..jel se secate price o Crvenkapi..
ahahahhahahahahahahahahahahahha

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:45
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

joj nego kako, a posle kada je Crvenkapa udarila repliku sa sve brojevima telefona i imenima i prezimenima, e to je bilo bas bljak
celu noc se vodila bitka

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:46
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Komsinica je napisao:
joj nego kako, a posle kada je Crvenkapa udarila repliku sa sve brojevima telefona i imenima i prezimenima, e to je bilo bas bljak
celu noc se vodila bitka

da jbt secam se..
a covece kako je ta zena bila ljubomorna, al stvarno..a ja nisam imala pojma zezala se sa ludim provincijalcom ovako kao sad sto se sprdam..majko mila..zamalo da nahebem

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:53
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Julia je napisao:
Komsinica je napisao:
celu noc se vodila bitka

da jbt secam se..
a covece kako je ta zena bila ljubomorna, al stvarno..a ja nisam imala pojma zezala se sa ludim provincijalcom ovako kao sad sto se sprdam..majko mila..zamalo da nahebem

a ja tek sto sam dosla na forum, znala jedino Megi, mislim znala... nisam ni nju znala nego su me spopali kada sam se registrovala kako sam Megin klon, a ja pojma nemam ko je ko. Ubrzo zatim se dogodila ta Crvenkapa i ja pitam: sta vam je bre ljudi, sta ste prsli? Ukapirala sam samo da ima dva klana. I javi mi se Provincijalac na pp i kaze da hoce da mi isprica. I isprica mi njegovu pricu od A do Š. Ja u soku. Ja mislila on zajebava, kad oni ono stvarno. E sad, jedino ne znam kako je ona saznala da je on meni ispricao na pp, predje iz obicnog forumasa u zenu u crvenom i banuje me nicim izazvana, tj. posalje me na hladjenje xaxaxa a ja ni rec nisam rekla, niti bih i sada ispricala sta mi je on sve rekao. I vratim se ja i ispljujem je na javno samo tako. Ja na javno, ona na pp xaxa i samo napise: prijavi me nadleznima (misleci na admin tim), a ja jos nisam ni navatala ko je sve nadlezan xaxaxa Stvarno sam mislila da se zezaju, pa se kao nesto pokacili, kad ono za malo da izbije treci svetski c c c Ali jeste bilo ljigavo to sto je javno iznosila licne podatke. Jbg, to su ljudi koji ne znaju verbalno da se izdignu iznad svega i ne mesaju porodice i licne stvari.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 26 Avg 2013, 18:56
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Komsinica je napisao:
Julia je napisao:
Komsinica je napisao:
celu noc se vodila bitka

da jbt secam se..

a ja tek sto sam dosla na forum, znala jedino Megi, mislim znala... nisam ni nju znala nego su me spopali kada sam se registrovala kako sam Megin klon, a ja pojma nemam ko je ko. Ubrzo zatim se dogodila ta Crvenkapa i ja pitam: sta vam je bre ljudi, sta ste prsli? Ukapirala sam samo da ima dva klana. I javi mi se Provincijalac na pp i kaze da hoce da mi isprica. I isprica mi njegovu pricu od A do Š. Ja u soku. Ja mislila on zajebava, kad oni ono stvarno. E sad, jedino ne znam kako je ona saznala da je on meni ispricao na pp, predje iz obicnog forumasa u zenu u crvenom i banuje me nicim izazvana, tj. posalje me na hladjenje xaxaxa a ja ni rec nisam rekla, niti bi i sada ispricala sta mi je on sve rekao. I vratim se ja i ispljujem je na javno samo tako. Ja na javno, ona na pp xaxa i samo napise: prijavi me nadleznima (misleci na admin tim), a ja jos nisam ni navatala ko je sve nadlezan xaxaxa Stvarno sam mislila da se zezaju, pa se kao nesto pokacili, kad ono za malo da izbije treci svetski c c c Ali jeste bilo ljigavo to sto je javno iznosila licne podatke. Jbg, to su ljudi koji ne znaju verbalno da se izdignu iznad svega i ne mesaju porodice i licne stvari.

uzas..da ti si onda dosla kasnije,...Mi smo malo bili upuceniji..al opet da je takva ludaca ja nisam ni pomislila..a na pocetku kad ja nisam skomtala da je ona i mod i MLI..pokacim se ja nesto sa MLI..i mene banuje LadyRed (kako li se vec zvala) jos mi posalje poruku kao opomenute ste i ti i ona..o zivoteeeeeeeeeeeee..pa mos milsiti koja prsotina... [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu