Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da gnoj izgleda kao tanko crijevo, hau jes nou
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a zasto se tanko crijevo zove tanko ako nije tanko!? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako nisi na prvu prepoznao, neka bude pitanje Picard  ..pa profi odgovori.Hvala.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma ostavimo ova kvizaška pitanja za Pitta, on sve zna
nego, molena, di si ti nema te, pa nema...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesi siguran da me nema...de ti to jos jednom provjeri samo cu ti reci da sam citala jucer mail neki hehe...i smijala se kako si mi odgovorio na njega...  ..bilo je zanimljivo opet te citati haha.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ako kiša nastavi da pada kukuruz će tako porasti da ćemo uskoro Molenu izgubiti iz vida... heh
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
tu si, al' nisi ne znam kako bolje objasniti... osjeća se neka odsutnost duhom
pazi, čitala me... hehehe briši to
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: jesi siguran da me nema...de ti to jos jednom provjeri samo cu ti reci da sam citala jucer mail neki hehe...i smijala se kako si mi odgovorio na njega...  ..bilo je zanimljivo opet te citati haha. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
tacno ce mi pozliti..eto do toga zakljucka sam dosla... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|