Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ono ja sam dotakla ekran,aj sad ti A jel ti lepo,ja se sva istopila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahhahahahahha..opaaa..vid' Andje.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Vezbam kad otvorim fejs ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Simpatija će odmah pasti s nogu (stolice)...dobro ti ide... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Boss je napisao: Pobrinuću se za to... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) Pobrini se i to hitno, treba mi za novu rubriku ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
necu bre da razmisljam..od toga me boli glava
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
razmisljam...kolko ljudi na forumu a nidje nijednog slova ja se opet ubi pricajuci sama sa sobom..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: razmisljam...kolko ljudi na forumu a nidje nijednog slova ja se opet ubi pricajuci sama sa sobom..
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Imam sada 3999 postova. Ako kliknem na posalji, bice 4000. Da li ce mi drpiti sve te postove? Da li da rizikujem, ili da ne rizikujem? Ali, ko ne rizikuje, taj i ne dobije... hmmm A mislim... sta cu ja dobiti ako kliknem na posalji? hmmm zasto onda da rizikujem? Ili da ipak odustanem i ostanem na 3999. Ma rizikovacu, herc je uvek u rukavu!
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
gdje je Komsinica zapela sa pitanjima.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|