Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
hehe, vidi Anđe... i odmah stavi single... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eto...potaknuli smo ASG da počne razmišljati o fejsu... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: hehe, vidi Anđe... i odmah stavi single... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Jasta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
GiGi je napisao: Eto...potaknuli smo ASG da počne razmišljati o fejsu... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Deaktivirala ja to pre 2 godine..al padam u iskusenje... Zbog simpatije ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nemam ja FB Anđo, kakve simpatije...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ako je simpatija u pitanju...onda fejs jednostavno mora biti ponovno aktiviran...  Boss...pa napravi... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sta ce ti FB,to je samo za nas zaljubljene 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
GiGi je napisao: Ako je simpatija u pitanju...onda fejs jednostavno mora biti ponovno aktiviran...  Boss...pa napravi... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Poslusacu te ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Ova Julijina je rekla "da su bili zajedno na fejsu". Nije mi odgovorila na pitanje sta znaci to biti zajedno sa nekim na fejsu. Pa od kud ja znam sta znaci..ja pitala ovde jel mozda neko zna sta znaci biti zajedno na fejsu..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ono ja sam dotakla ekran,aj sad ti A jel ti lepo,ja se sva istopila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|