Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinice, i meni je sve to nekako i nemoguce i nejasno..a onda opet se zapitam mozda sam ja OUT..mozda to tako ide sad..nove tehnologije, nove mogucnosti Ono sto je jasno je da ljudi generalno ( ne mislim na ovaj forum ovde ljudi opet imaju granicu, udju malo odu, ubiju vreme na poslu uvece opet dodju) ali generalno ljudi pocinju da zive zivot na iNternetu..Od onih klinaca od 14-15 godina, gde svako sedi u svojoj kuci i ubise se pricajuci na skajpu i sl, do odraslih ljudi
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julia je napisao: nemam pojma...ja sam mslila da to meni neko objasni hoces da kazes da je ona to tako rekla da ispada da su bili zajedno, ono vodili ljubav i statijaznam, ali kao ne normalno mislim realno, nego na fejsu?
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa vidi..jedan mladic s foruma je to meni jednom ovako objasnio. '' Bio sam kaze veliki protivnik net kombinacija...ono kao, nidje veze, kako je to moguce, sta, glupost!? I onda mi se desi, podjem da pisem s jednom osobom, dopisujemo se, jbt svidja mi se kako razmislja, jbt smijemo se skupa, jbt osjecam se cudno od njenih rijeci, svidja mi se sta ''izvlaci iz mene'' a i ja iz nje...i desi mi se. Isto to ti se desi kaze Molena u reali, samo na drugaciji nacin, obrnuto..vidis ribu vani, dobra, naslonjena na neki shank...i uletis joj s pricom i onda slijedi ona faza upoznavanja kako bi provali da li samo dobro izgleda i da li ce to biti jos jedna od dosadnh sex kombinacija koje ti lagano idu na Q ili zna i da ''izvuce iz mene'' to nesto...Obicno samo dobro izgleda. Potrosio si i vrijeme i sebe..a zasto. I onda ti se desi ta prica neka na netu...nisam planirao kaze majke mi, bio sam zesci protivnik toga, smijao se tome....i sve je tu, sve...sad samo da je dotaknem i hocu da znas. To ti je kao kad s ribom u reali prodjes fazu upoznavanja pa se odlucis na dodir i sex.''
Kao sto Gigi rece..u ovom slucaju dodir dodje kao vrhunac..kao sam orgazam jednog seksualnog cina koji traje malo duze i u kojemu te rijeci ''dodiruju''.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Dobro, to smo vec magistrirali da nista od te price, ukoliko se ne presele u realini zivot i saznaju da li je stvarno to to. Ali koje je zadovoljstvo zvakati kojesta i sada kao lepo ti je, a nemati nikakvu nameru da ostvaris upravo realni kontakt? U ovo ne racunam "pocetnike", odnosno one kojima se dopada razgovor sa odredjenom osobom, bez da su se kao zavoleli smrtno. Ova Julijina je rekla "da su bili zajedno na fejsu". Nije mi odgovorila na pitanje sta znaci to biti zajedno sa nekim na fejsu.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne znam to....ne kontam taj dio ..inace FB i razna prijateljstva sa svim i svakim...ne bih se mjesala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Biti s nekim zajedno na fejsu je valjda kad pod relationship staviš: u vezi s ______________________ (ime i prezime osobe)...valjda su se ti Julijini stavili da su u vezi...i zamišljaju da su par... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
O čemu one razmišljaju... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O tome treba jednu studiju provesti... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pobrinuću se za to... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|