Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
probleme sto se kaze sa zenske strane
stvarne virtualne isti kujac
dogovoricemo se juliska..imam se s tobom o cemu dogovoriti..ima te
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
UtherPendragon je napisao: probleme sto se kaze sa zenske strane
stvarne virtualne isti kujac
dogovoricemo se juliska..imam se s tobom o cemu dogovoriti..ima te izvini..nije isto stvarno ili virtuelno..zahebo si se malo aj evo vako..recimo ja imam problem recimo..bole me ledja..i ti mene stvarno mozes izmasirati.. al kako ces to da uradis virtuelno da ne navodim sad neke ozbiljnije probleme
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
taj te ne bi izmasirao, nego bi nagario tenk preko tebe, pa bi te izgusenicio, vise te nista ne bi bolelo ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
Poslednji put menjao Komsinica dana 26 Avg 2013, 14:38, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
LaYa je napisao: Imam problem za vase resenje ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Imam problem za vase resenje ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) javljam se na oglas....sta treba da radim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: taj te ne bi izmasirao, nego bi nagario tenk preko tebe, pa bi te izgusenicio, vise te nista ne bi bolelo ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ahahahahhahahahahahahahhahaha brm brm brm
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ne oglasavam se vise
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|