Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
putujem umesto vas ! Veoma povoljno uz mali dzeparac...termine zakazati pod obavezno , da ne dodje do guzve sa vremenom i datumima 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julia je napisao: Da, to je tacno..U jednom slucaju popravnog nema..a u ostalima..valjda zavisi i od ''profesora'' ..mada i od nas samih Od nas samih. Dakle, pakuj se.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Svemocna crnka ,, zanosnih oblina,bujnih grudi,spremna da vase snove pretvori u stvarnost prodaje motokultivator 15 cmm kubnih. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
nema od 15 cm najmanji je od 50 cm3..posto ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
UtherPendragon je napisao: nema od 15 cm najmanji je od 50 cm3..posto ? greeska ebi ga..ne razumem se u motokultivatore zato ga i prodajem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
i ja se slabo razumem u crnke al kupujem
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahaahhahahhahahahah budalo 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Imam problem za vase resenje ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
resavam zenske probleme za malu nadoknadu
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jel bas sve probleme? i jel stvarne ili samo virtuelne probleme i kolika je to mala nadoknada
|
|
|
|
|
|