Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jun 2025, 01:19

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 24 Jul 2012, 03:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Zvezde „Granda“ posle tuče u Budvi nastavljaju s nastupima

Sloba i Darko: Incident nam neće pokvariti leto!

Slika

Tri dana posle incidenta ispred budvanskog kluba “Trokadero”, kada su Darko Lazić i Slobodan Vasić zadobili telesne povrede od grupe nepoznatih mladića, “Grandovi” pevači su odlučili da se oglase u javnosti!

Puleni Saše Popovića kažu da se dobro osećaju, kao i da nemili događaj od petka uveče neće pokvariti njihovo leto, koje provode radno na Crnogorskom primorju.
- Dobro smo! - u glas poručuju Lazić i Vasić, dodajući da nastavljaju sa svojim unapred zakazanim gostovanjima:
- Ono što se dogodilo je izolovani incident i neće nam pokvariti lep utisak - kažu za “Alo!” pobednik četvrte sezone takmičenja “Zvezde Granda” i njegov kolega, za čije nastupe vlada veliko interesovanje u Crnoj Gori.
A da njih dvojica nastavljaju vredno da rade i ne osvrću se više na ono što se nedavno dogodilo, svedoči i podatak da skoro svako veče nastupaju od Sutomora do Igala!
Inače, u cilju što efikasnije policijske istrage koja je u toku, Darko i Sloba neće davati nikakve izjave u vezi sa sukobom sa izvesnim mladićima iz Podgorice, koja ih je fizički napala i uništila Lazićev automobil.
Podsećanja radi, do incidenta između pevača i grupe huligana došlo je nakon što su se napadači nabacivali devojakama koje su sedele u separeu sa “Grandovcima”, kada je došlo do žučne rasprave koja je završena tako što su Darku i Slobodanu nanete telesne povrede, a Lazićev automobil marke “audi” skroz uništen. Policija je odmah reagovala, a za sada je podignuta krivična prijava protiv V.R (18), koji se sumnjiči da je učestvovao u ovom događaju.

Alo

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 24 Jul 2012, 03:22
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Aleksandra u ljubavnom zanosu!

Slika

“Zvezda Granda” Aleksandra Bursać svaki slobodan trenutak provodi sa svojim dečkom Borisom Martinovićem. Tako zaljubljeni par uživa već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori, kupajući se i sunčajući.

Aleksandra ne štedi poljupce i zagrljaje kada je Boris u pitanju, a fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti podelila je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži “fejsbuk”. Mlada pevačica inače redovno nastupa po crnogorskim klubovima, no, kao što vidimo na slici, nalazi i vremena za odmor i razonodu.

Alo

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 24 Jul 2012, 03:24
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ana Sević: Od Aleksandre nisam dobila obećano!

Slika

Ana Sević, jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“ i voditeljka poslednje sezone, otkrila je da je bila polaznik muzičke škole Aleksandre Radović, ali da od nje nije dobila očekivano.

- Aleksandra je pevačka veličina koju sa zadovoljstvom slušam i koju izuzetno cenim. Pohađala sam njenu školu, to je bilo lepo iskustvo. Od „Granda“ sam dobila šansu, postigla sam veliki uspeh, a nažalost, od te škole nisam dobila ni ono što mi je sledovalo i što mi je obećano kao nagrada. Sa završetkom škole, završio se svaki kontakt sa njom - za „Puls“ je otkrila Sevićeva.

Alo

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 24 Jul 2012, 03:29
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NAJLEPŠA SRPSKA GUZA .... RADA OTVORENO O LJUBAVI, KARIJERI, PSOVKAMA, MUŠKARCIMA

Volim kada mi se udvaraju

Slika

Iskrena - Kao i svaka devojka osećam se poželjno kada mi neko deli komplimente. Ne mislim da imam najlepšu zadnjicu, ali smatram da je lepo upakovana sa ostatkom mog tela. Milan i ja ćemo krajem leta pobeći na neku egzotičnu destinaciju daleko od radoznalih pogleda. Ognjen Amidžić mi je najseksepilniji muškarac u Srbiji

Mladu folk zvezdu Radu Manojlović zatekli smo na terasi Vile „Jelena" na Dedinju, gde se u društvu svojih prijatelja odmarala daleko od gradske vreve. U razgovoru za Press otvoreno je pričala o svojim vrlinama i manama, odnosu sa muškarcima, dečkom Milanom Stankovićem i otkrila kako će njih dvoje provesti ovo leto.

Slika

Slika

Press

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 25 Jul 2012, 10:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Zvezde Granda napravile haos u Budvi

Okupili su brojnu publiku, koja se odlično zabavljala uz njihove pesme, ali i uz numere njihovih starijih kolega, koje su maestralno izvodili

Slika

Nove Zvezde Granda pre nekoliko dana nastupile su u najpopularnijoj budvanskoj diskoteci „54“, u Starom gradu.

Okupili su brojnu publiku, koja se odlično zabavljala uz njihove pesme, ali i uz numere njihovih starijih kolega, koje su maestralno izvodili. Nastup je započeo pobednik ovogodišnje sezone takmičenja Darko Martinović, a odmah za njim smenjivale su se Andreana Čekić, Nikolina Kovač i ostali. Milica Pavlović je, po običaju, sve prisutne zadivila svojim plesačkim umećem. Publika je klub napustila u ranim jutarnjim časovima, a svi do jednog složili su se da će im to veče ostati u lepom sećanju.

Slika

Slika

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 26 Jul 2012, 02:39
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ekskluzivno: Prve fotke Darka Lazića posle tuče!

Slika

Njega je odmah pozdravio i Đole Đogani koji je na istoj plaži boravio sa Vesnom i sinom Adrijanom. Darko mu je prepričao šta se desilo a Đole ga je pozdravio i podržao. Darkovu ispovest i prave i jedine razloge tuče u kojoj su on i Sloba Vasić izvukli deblji kraj možete da pročitate u ponedeljak 30. jula samo u novom broju Scandala za samo 20 dinara!

Slika

Slika

Slika

Scandal

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 26 Jul 2012, 02:40
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Nikolina Kovač: Nijedan muškarac me neće ukrotiti

Slika

Popularnost mi je donela više udvarača, ali im ne dajem mnogo prilika da mi priđu jer dosta radim i retko izlazim. Saša Kapor je divan dečko, neću da ulazim u priče da li je otimao devojke Vladi Stanojeviću jer sa tim voditeljem nisam bila u vezi.

Finalistkinja takmičenja „Zvezde Granda" Nikolina Kovač, zbog neuobičajenog glasa i atraktivnog izgleda vrlo brzo je osvojila srpsku estradu. Ona za Press priča o popularnosti koju je preko noći stekla, letnjim avanturama i seksu na javnom mestu, ali novu vezu i dalje krije od javnosti.

Naime, iako su mediji objavili njene fotografije u strasnom zagrljaju sa Sašom Kaporom, pevačica nagoveštava da joj se kolega dopada, ali ne priznaje da ima romansu s njim.

Svet+

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 26 Jul 2012, 02:45
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Nikolina Kovač: Nijedan muškarac me neće ukrotiti!

Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda” Nikolina Kovač, zbog neuobičajenog glasa i atraktivnog izgleda vrlo brzo je osvojila srpsku estradu.

Slika
Nikolina Kovač zna kako da se postavi prema jačem polu

Ona je za beogradski “Pres“ pričala o popularnosti koju je preko noći stekla, o novim udvaračima, ali vezu i dalje krije od javnosti.

Naime, iako su mediji objavili njene fotografije u strasnom zagrljaju sa Sašom Kaporom, pevačica nagoveštava da joj se kolega dopada, ali ne priznaje da ima romansu s njim.

- Saša Kapor je divan dečko, neću da ulazim u priče da li je otimao devojke Vladi Stanojeviću jer sa tim voditeljem nisam bila u vezi - poručuje ona.

A o tome da li je neki muškarac osvojio njeno srce, te ima li udvarača, kaže:

- Nijedan muškarac me neće ukrotiti! Popularnost mi je donela više udvarača, ali im ne dajem mnogo prilika da mi priđu jer dosta radim i retko izlazim.

Vesti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 26 Jul 2012, 14:56
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Na Cetinju ipak pevala i Milica Pavlović

Pobednik skoro završenog takmičenja „Zvezda Granda“ Darko Martinović zajedno sa finalistima ovog muzičkog takmičenja - Slobodanom Rakićem, Aleksom Radenkovićem, Nikolinom Kovač, Vanjom Mijatović, Milicom Pavlović i Andreanom Čekić, održao je sinoć fantastičan koncert na prepunoj Letnoj pozornici na Cetinju pred 4.000 posetilaca

Slika

–Svakom pevaču je san da ovako nešto doživi, moj san je ostvaren, ovim rečima se obratio Darko svojim sugrađanima.

Slika

Uoči koncerta finalista „Zvezda Granda“ u Cetinju jedna grupa građana tražila je od gradonačelnika ovog crnogorskog grada da koncert zabrani, ali do toga ipak nije došlo, jer je sam prvi čovek Cetinja i inicirao da dođe do ovog konceta.

Slika

I ne samo da apel za zabranu zbog navodnog širenja kiča i šunda nisu prošli kod gradonačelnika, već očigledno ni kod građana koji su masovno došli na koncert kako bi uživali u novim hitovima „Zvezda Granda“, a i kako bi pružili podršku pobedniku ovog muzičkog takmičenja koji je iz njihovog grada.

Dan nakon uspešnog koncerta na Cetinju, mladi pevači iz najveće produkcijske kuće u regionu pune baterije u Čanju gde večeras nastupaju, a njima su se pridružile i neke starije „Zvezde Granda“ poput Ane Sević, koja je od nedelje takođe u Crnoj Gori na radnoj turneji.

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 27 Jul 2012, 20:27
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

I ona celulit za trku ima: Prepoznajete li zvezdicu “Granda” iz ovog ugla?!

Slika

Dok uveče nastupa po primorju, dane koristi da uhvati boju! Jelena Gerbec uhvaćena je na plaži u Bečićima, dok pokušava da privuče sunčeve zrake, a privukla je mnogo više od toga – radoznale muške poglede, ali i paparazza!
Iako i njeno telo “krasi” celulit, Jelenu to očigledno ne pogađa previše, pa rado pokazuje svoje čari!

Slika

Slika

Svet

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu