Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1-3 4-2 2-1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
2 - 3 4 - 2 1 - 1
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
III - 3 I - 2 IV - 1
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
4 - 3 1 - 2 2 - 1
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dragi moji natjecatelji, ali i glasači...pomno promotrite kako je teklo glasovanje za najbolje oslikanu pjesmu... Vaše oči dobro su očitale...pobjednik druge emisije nove sezone natjecanja u oslikavanju jeeeeeee....gospodin nero! Čestitamo!!! Nero zadaje novu pjesmu koju ćemo oslikavati. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nero, čestitam... ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
nero
|
|

sanjam ciklamu
Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39 Postovi: 2232
|
...hvala..nova pesma je za one 'do ušiju', a dozvoljena su i odstupanja.. Zaljubljena
Ona stoji na mojim očnim kapcima I njene kose zamršene su u mojima, Njeno telo ima oblik mojih ruku, Ona je boje mojih očiju, Ona se utapa u moju senku Kao kamen u nebo. Ona ima uvek otvorene oči I ne dopusta mi da spavam. Njeni snovi pri punoj svetlosti Mogu sunce da ispare, Zbog njih se smejem, plačem i smejem, Govorim, a ništa ne kazujem.
Paul Eluard
_________________ Na grešnicama se uči.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ljudi...slobodno šaljite do petka ujutro oslikanu sljedeću pjesmu: Zaljubljena
Ona stoji na mojim očnim kapcima I njene kose zamršene su u mojima, Njeno telo ima oblik mojih ruku, Ona je boje mojih očiju, Ona se utapa u moju senku Kao kamen u nebo. Ona ima uvek otvorene oči I ne dopusta mi da spavam. Njeni snovi pri punoj svetlosti Mogu sunce da ispare, Zbog njih se smejem, plačem i smejem, Govorim, a ništa ne kazujem.
Paul Eluard
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Novi tjedan...novo takmičenje...prijedlozi su pred vama dragi moji...
Prijedlog 1 Prijedlog 2
Prijedlog 3 Prijedlog 4 Glasati možete do sutra u ponoć...dajete bodove od 1 do 3... 
|
|
|
|
|
|