Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Situacija...ti i julija na bazenu...juliska izranja iz vode bas ovako i spada joj bretela i opas, sisa na videlo. On ane konta a ti uzivas u pogledu, okolo je jos puno ljudi a tebi lepo, u toj sekundi spadanja vidis samo ti....da li bi joj brzo rekao, juliskaaaa bretela?
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
LaYa je napisao: Ides da se plaknes u Drinu i vidis tamo molenu i komsinicu kako se pipkaju, sta ces uraditi
- okrenuti se i otici - samo gledati iz zbunja - gledati iz zbunja i dirkati sebe - prici i reci alo ja sam uter i sad cu da vam uteram izaci iz zbinja i reci..vidi labudic..kad one pogledaju put neba..zaskociti ih
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
cekaj lazo sve sam izjebao sad ne znam dokle sam stigao
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ja mislim da se ti Komsinici malo i svidjas vise od regularnog forumasa ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa zato ona tako šizi na tebe po temama, mislis li i ti to? ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
stala 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
LaYa je napisao: Krizaj nebitne
Molena - Komsinica Iskra - Vuki Naopaki - Trile Gigi - Megi Casual - Zlobni Picard - Boss Julija - Senka sto me zajebavas kad zans da ne umem da krizam..i uparila si one koji su mi slatki peder si ..ne znam kako ovo da dogovorim
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
UtherPendragon je napisao: LaYa je napisao: Krizaj nebitne
Molena - Komsinica Iskra - Vuki Naopaki - Trile Gigi - Megi Casual - Zlobni Picard - Boss Julija - Senka sto me zajebavas kad zans da ne umem da krizam..i uparila si one koji su mi slatki peder si ..ne znam kako ovo da dogovorim jesam, peder sam, znas valjda  ti to sto si me gurno u stolicu  nijanse su u pitanju jelte, obrazlozi ako ne mozes bolje i napisi nebitne samo iz svakog para
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
aha ajd probam.. molena komsinica..bitne mi jebiga ne kriza mi se nijedna..obe bih iskra vuki..ova kuva kafu ova me ljubi..ne mogu ni vamo naopaki trile..heheh znas da su mi nji dva simpaticni zato me i ebes gigi megi..uh uh zamisli mene medj tim mladicama cas zlobni..to ne krizam to su tvoji udvaraci ja ih postujem pic boss..njih ljude i ne znam julija senka..julija ima dobre..avatare..a senku ne smem skinuce mi postove
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma mrs, peder si
idem, pa dodjem
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
LaYa je napisao: ti si pomijara kao i ja...reci mi... jesi li nekad toliko jeo i povracao pa opet kad ti bilo bolje jeo? jednom pojeo 14 vrucih baklava i sve bljucnuo..posle pola sata pojeo jos 2
|
|
|
|
|
|