е ево и мене са питањима, јбга ноЧаске смрзнута сад раскрављена па да поЧМеМ
hebote ambrozije,ajde
1. Колико си пута у животу о неком променила мишљење?
desavalo mi se jer se razocaram2. Да ли си некада бранила свој став и по цену да су сви против тебе? jesam, kad znam da sam apsolutno u pravu, ako sumnjam i 1% ja ne branim
3. Зашто мислиш да се мој карактер огледа у мојим ногама?
ne mislim, izvukla si iz konteksta4. Да ли си нешто некада урадила без `цике` и `вике`, еуфорије и осталих метода скретања пажње (овде искључиво мислим на форуме и нет)?
naravno da jesam, za mnoge stvari ni ne znas,jer su bas uradjene bez cike i vriske, evo ti primer, organizacija forumasa da vode teme kad je maša otisla a ja ispala kriva5. Колико ти прија да си у центру пажње?
samo kad sam apsolutno u pravu za neke stvari i zelim da svi vide,e onda volim6. За тебе је љубомора?
zavisi u kom smislu jer moze biti izmedju partnera, izmedju prijatelja, rodbine, forumskih saboraca...7. Критику прихваташ или и даље тераш по свом?
prvo ne prihvatim ali onda dobro razmislim, zasto mi je neko to bas rekao i rasclanjavam i ako je u pravu priznacu i podviti rep8. Да ли знаш шта значи реч раздражљив (да или не)?
da9. Мислиш ли да 3Х поновљена лаж постаје истина (овде исто мислим на нат свет)?
ne mislim, istina ispliva pre ili kasnije12. Шта је за тебе искреност на нету и како знаш да та искреност баш није лаж?
ne postoji apsolutna iskrenost na netu, kao ni u reali, za mene iskrenost je ovde da si ono sto si, da mi na primer ne kazes bio sam na jednom forumu samo, a onda kazes, ej pa ja njih znam odatle i odatle, ili pravila sam to i to hvalis se a ja posle nekog vremena pitam jesi li pravio to i to a on mi kaze, ma nisam bio sam umoran...kad se laze bar mora da se pamti
11. Колико су те Сморила ова питања?
nisu me smorila, smorili su tebe odgovori...е да, пошто си рекла да би пала на ово нет мување
![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
ево и питања
12. Да ли су то мене Сви мували па смували и ја пала ко сува шљива мсм лака роба или је то твој утисак?
Ne donosi zakljuce iz 3 reci i ne citaj onako kako ne bi tebe zeleli da citaju...
procenila sam da bih tebe mogla da smuvam kad se potrudim a i sama si, treba ti neko pod hitno, ako vec nemas, ako imas joj lepoteeeeeee 
толико од мене
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
јбга сад неко нека шаљива и весела сексистичка питања, пошто то није мој домен
od tebe nisam ni ocekivala saljiva pitanja
da ne ostavljamo za drugi put...dosta od mene, Uter se čeka