|
Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
ljub vam oboma..i negde mi žao što sam pomalo neispavana i tupa bas noćas kad je omiljena mi Laža na fotelji...i ovo omiljena nit je ironija nit sarkazam, već stvarno tako mislim...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nisi tupa, stedela si me, znam ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
LaYa je napisao: Molena je napisao: Upari sljedece forumase: Minnie, Komsinica, Uther, Molena, Megi, Trile, Picard, Zlobni, Nikita, Vucica, Casual, Senka, Boss, Julia, mmm.....pazi imas neparan broj..koga ces ostaviti  uh uh, mini i dje nero? ne moze tako, nero Komsinica i uter, nasli se ko dupe na nosu Molena i Cas, znaju i vrapci megi i Piki, ono kao...da Zlobni i ja, svasta, da li si mislila da cu staviti nekog drugog Nikita i trile, mili i dusa vucica i macak...more..tu su nekako Boss i Julia, tako ostalo, ebi ga... rasparite se pa se uparite sami  Senka, nece ostati sama, ima onog nejnog, rekli mi kako nick ali ja zaboravila, neki nocni jahac, ili sam ga ja tako krstila, ebes ga sad jbt ..svemsecini..da jedino ja nista ne znam i nista ne kapiram... ps..ko me nauci kako se pravi ''kombinacija'' na forumu..dobije od mene gratis letovanje.. nek kosta kolko kosta.. toliko vremena na forumu..a ispade da je jedino moje prisustvo besmisleno..  a da..sto mi ne rekoste da sve pocinje na PP..i da ponekad treba i odgovoriti na taj PP ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
zakasnio sam ode lepa laza... ne moze covek da je uhvati ni za glavu ni za rep jel vidite vi te odgovore... fiju fiju 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Bravo LaYo ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) dakle Uther na vrucoj stolici. Mnogo mi je i milo i drago. Al ce nekome goozda da strada ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Mada... mozda se decak ne pojavi danas, a ni sutra... kao zauzet :p
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е ево и мене са питањима, јбга ноЧаске смрзнута сад раскрављена па да поЧМеМ 1. Колико си пута у животу о неком променила мишљење? 2. Да ли си некада бранила свој став и по цену да су сви против тебе? 3. Зашто мислиш да се мој карактер огледа у мојим ногама? 4. Да ли си нешто некада урадила без `цике` и `вике`, еуфорије и осталих метода скретања пажње (овде искључиво мислим на форуме и нет)? 5. Колико ти прија да си у центру пажње? 6. За тебе је љубомора? 7. Критику прихваташ или и даље тераш по свом? 8. Да ли знаш шта значи реч раздражљив (да или не)? 9. Мислиш ли да 3Х поновљена лаж постаје истина (овде исто мислим на нат свет)? 12. Шта је за тебе искреност на нету и како знаш да та искреност баш није лаж? 11. Колико су те Сморила ова питања? е да, пошто си рекла да би пала на ово нет мување ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ево и питања 12. Да ли су то мене Сви мували па смували и ја пала ко сува шљива мсм лака роба или је то твој утисак? толико од мене ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) јбга сад неко нека шаљива и весела сексистичка питања, пошто то није мој домен ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Vucice, ode LaYa sa vruce stolice nocas.
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е Коне еве је Лаки, сад ће она менее на 123 бро јутрашце ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Preteče me Komšinka sa odgovorom... Miko Vuki, ja sam nocas završila i postavila Utera, sledeci put Ajde Uter, digni to veliko dupe od astala i primakni se ovom, imam ja sto sta pitati
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Opa..ona ce i da ga pita sto-sta!? I like it , I like it  sve mi nesto drago sto ja nisam na stolici hehehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 71 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|