Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mmm je napisao: he..pametni moj Lazac..
cim dodjemo na vlast ima da te imenujemo za ministra finansija..
Nemam drugo pitanje..lepi snovici e brate posteni, nasao si mene preslisavati to ti kao da si sebe pitao  nockica
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: e setih se neceg...jesi onda kad sam moleni dala dejana odma provalila da se radi o ujdurmi ili si se primila bar malo kao da ne znate... ne, rekao mi trile pa sam ja moli zahebala kao otvorivsi se ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
LaYa je napisao: Minnie je napisao: snob egocentrik sujetaš narcis
trile - zlobni - vujo - pic -
rasporedi im bas tako kako si poredjala, hvala  vracas mi za kokoske i ostalu perad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jedan sam samo nabola ostalo pobacala ovo vam je minka uvalila samo da znate ,,hehehe..pa moram im kažem šta im stvarno mislim, 'vako kad ne moram da se šlihtam.. ..i ne vidim ja niš strašno ni u peradi ni u ovom gore...svi smo mi pomalo sve to...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
On je nimfoMANeken,i bio je jednom na chatu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: LaYa je napisao: Minnie je napisao: snob egocentrik sujetaš narcis
trile - zlobni - vujo - pic -
rasporedi im bas tako kako si poredjala, hvala  vracas mi za kokoske i ostalu perad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jedan sam samo nabola ostalo pobacala ovo vam je minka uvalila samo da znate ,,hehehe..pa moram im kažem šta im stvarno mislim, 'vako kad ne moram da se šlihtam.. ..i ne vidim ja niš strašno ni u peradi ni u ovom gore...svi smo mi pomalo sve to... meeeeekekekekeke cuti, ne vracaj se, možda su zaboravili
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Senka je napisao: On je nimfoMANeken,i bio je jednom na chatu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) e toooooooooooooo vidis da je na N nimfo...sta? komplikovano to meni nocni jahac 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
ajti Laki lepo spavaj...da se ne patiš više..a moj predlog je da ti ustoličenje traje do osveženja..pa k'o šta smisli nek kači...ti odgovaraj kad ti se ćefne...il' predlaži Uthera za dobro jutrio... p.s. zlobni, mog'o bi je i ti nesto priupitat'..ono..zbog publike... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
LaYa je napisao: Senka je napisao: On je nimfoMANeken,i bio je jednom na chatu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) e toooooooooooooo vidis da je na N nimfo...sta? komplikovano to meni nocni jahac  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie je napisao: p.s. zlobni, mog'o bi je i ti nesto priupitat'..ono..zbog publike... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Necu i ja da je opterecujem sada, dosta ste je vi bacali na muke...a i treba da odmara ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: ajti Laki lepo spavaj...da se ne patiš više..a moj predlog je da ti ustoličenje traje do osveženja..pa k'o šta smisli nek kači...ti odgovaraj kad ti se ćefne...il' predlaži Uthera za dobro jutrio... p.s. zlobni, mog'o bi je i ti nesto priupitat'..ono..zbog publike... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Nis, idem da pavam, ako ko ima neka sotavi, odgovorim ja sutra, a od sutra eto vam Utera, utero vam... Ljub Senka je napisao: LaYa je napisao: Senka je napisao: On je nimfoMANeken,i bio je jednom na chatu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) e toooooooooooooo vidis da je na N nimfo...sta? komplikovano to meni nocni jahac  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sta se smejes, ok, jes lepo je to, znam ja Zlobni je napisao: Minnie je napisao: p.s. zlobni, mog'o bi je i ti nesto priupitat'..ono..zbog publike... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Necu i ja da je opterecujem sada, dosta ste je vi bacali na muke...a i treba da odmara ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Eto...i kak' ga čovek ne bi vol'o Noćka
|
|
|
|
|
|