|
Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
sledeći ti izazov...da napraviš muškog klona i muvas neku forumašica..koju bi izabrala i zbog čega baš nju
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Lazac..ljubim ruke.. Minka..ljub
moze pitanje.. Koliko zlata imas u kuci i bili prodala jedno 300 gr..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Minnie je napisao: koje teme na ovom forumu su pročitala od prve do zadnje strane ni jednu e lazem, samo svoj spomenar Senka je napisao: LaYa je napisao: Molena je napisao: Upari sljedece forumase: Minnie, Komsinica, Uther, Molena, Megi, Trile, Picard, Zlobni, Nikita, Vucica, Casual, Senka, Boss, Julia, mmm.....pazi imas neparan broj..koga ces ostaviti  uh uh, mini i dje nero? ne moze tako, nero Komsinica i uter, nasli se ko dupe na nosu Molena i Cas, znaju i vrapci megi i Piki, ono kao...da Zlobni i ja, svasta, da li si mislila da cu staviti nekog drugog Nikita i trile, mili i dusa vucica i macak...more..tu su nekako Boss i Julia, tako ostalo, ebi ga... rasparite se pa se uparite sami  Senka, nece ostati sama, ima onog nejnog, rekli mi kako nick ali ja zaboravila, neki nocni jahac, ili sam ga ja tako krstila, ebes ga sad Kakav 'noćni jahač'  ...ko te ovo dezinformisao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja ga tako krstila, neko mi rekao neki nick, ja zaboravila a kako ti vise ne postujes nista nocu, a umela si do 4-5 ujutro da lepis postove ja mu nadenula nick nocni jahac  Minnie je napisao: LaYa je napisao: e mene nasla sa kvascem moz dignes i krastavac, sa poda i to, uberes,  ..hehehe..nisam mogla da odolim...staroj dobroj fori... probaj opet za po' godine  Minnie je napisao: sledeći ti izazov...da napraviš muškog klona i muvas neku forumašica..koju bi izabrala i zbog čega baš nju vuki, pala bi, samo zato  mmm je napisao: Lazac..ljubim ruke.. Minka..ljub
moze pitanje.. Koliko zlata imas u kuci i bili prodala jedno 300 gr.. naklon brate posteni  bi prodala za 500gr ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
snob egocentrik sujetaš narcis
trile zlobni vujo pic
rasporedi im
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aj jos malo pa da idem, nocas sam zaglavila pa danas kao zombi
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
e setih se neceg...jesi onda kad sam moleni dala dejana odma provalila da se radi o ujdurmi ili si se primila bar malo
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
ajde..opiši mene u sedamnaest reči...msm ja to zbog publike...men' svih sedamnest jasne a onda zloćka u osamnaest...i ovo zbog publike... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: snob egocentrik sujetaš narcis
trile - zlobni - vujo - pic -
rasporedi im bas tako kako si poredjala, hvala  vracas mi za kokoske i ostalu perad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) jedan sam samo nabola ostalo pobacala ovo vam je minka uvalila samo da znate
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
he..pametni moj Lazac..
cim dodjemo na vlast ima da te imenujemo za ministra finansija..
Nemam drugo pitanje..lepi snovici
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: ajde..opiši mene u sedamnaest reči...msm ja to zbog publike...men' svih sedamnest jasne a onda zloćka u osamnaest...i ovo zbog publike... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Minka- draga publiko ona vam je ovako kako da kazem, jedna zemska sto u slobodno vreme drlja gusle Zlobni - e dragi moji on vam je ovako, jedan, kako da kazem, dzivdzan sto u slobodno vreme drlja gitaru eto instrumentalisti oboje, talenti, sta ces tacno 17 i 18, mož' brojite reči
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 53 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|