|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: Upari sljedece forumase: Minnie, Komsinica, Uther, Molena, Megi, Trile, Picard, Zlobni, Nikita, Vucica, Casual, Senka, Boss, Julia, mmm.....pazi imas neparan broj..koga ces ostaviti  uh uh, mini i dje nero? ne moze tako, nero Komsinica i uter, nasli se ko dupe na nosu Molena i Cas, znaju i vrapci megi i Piki, ono kao...da Zlobni i ja, svasta, da li si mislila da cu staviti nekog drugog Nikita i trile, mili i dusa vucica i macak...more..tu su nekako Boss i Julia, tako ostalo, ebi ga... rasparite se pa se uparite sami  Senka, nece ostati sama, ima onog nejnog, rekli mi kako nick ali ja zaboravila, neki nocni jahac, ili sam ga ja tako krstila, ebes ga sad
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..izaberi troje forumaša na cija pitanja ne voliš da odgovaras...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: e 'vako...
treba da maznes temi vruća stolica oko 4 000 iljade postova....čije sedenje, nebi brisala... cek da skinem gacerone, rano si pocela, bez predigre  nije oko, nego ravno, prvo to ne bih brisala...duhovita sedenja, ovo sve suvoparno i sa 70 pitanja, kako si, mane, vrline, sta si jeo, jesi pišao, kakio, i to, sve bilo bi tu ihaj za brisanje 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..šta je to..prvo slovo k, zadnje c, a diže se...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: ..šta je to..prvo slovo k, zadnje c, a diže se... kvasac Minnie je napisao: ..izaberi troje forumaša na cija pitanja ne voliš da odgovaras... pa sta znam, nije me niko dovoljno smorio pa da ne volim da vidim sta ce da pita, sta ga zanima stvarno nema
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
e mene nasla sa kvascem moz dignes i krastavac, sa poda i to, uberes, 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
koje teme na ovom forumu su pročitala od prve do zadnje strane
Poslednji put menjao Minnie dana 22 Avg 2013, 00:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
LaYa je napisao: Molena je napisao: Upari sljedece forumase: Minnie, Komsinica, Uther, Molena, Megi, Trile, Picard, Zlobni, Nikita, Vucica, Casual, Senka, Boss, Julia, mmm.....pazi imas neparan broj..koga ces ostaviti  uh uh, mini i dje nero? ne moze tako, nero Komsinica i uter, nasli se ko dupe na nosu Molena i Cas, znaju i vrapci megi i Piki, ono kao...da Zlobni i ja, svasta, da li si mislila da cu staviti nekog drugog Nikita i trile, mili i dusa vucica i macak...more..tu su nekako Boss i Julia, tako ostalo, ebi ga... rasparite se pa se uparite sami  Senka, nece ostati sama, ima onog nejnog, rekli mi kako nick ali ja zaboravila, neki nocni jahac, ili sam ga ja tako krstila, ebes ga sad Kakav 'noćni jahač'  ...ko te ovo dezinformisao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: e mene nasla sa kvascem moz dignes i krastavac, sa poda i to, uberes,  ..hehehe..nisam mogla da odolim...staroj dobroj fori...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
dam ti ja šifru i treba da sa mog naloga pošalješ trojici forumaša uvredljive pp..kome...šalješ ..i zašto baš tim...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 51 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|