Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
to nije odgovor
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
normalno da nije, kad sam te izbacila iz kombinacije 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
jesi i sad sam se nadurio ko te ebe
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koga bi s foruma izabrala za:
Fatanje u sijenu u stali- Golo nocno kupanje na Dunavu- Kradju cipsa na benzinskoj pumpi- Sex u troje-
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
UtherPendragon je napisao: jesi i sad sam se nadurio ko te ebe napravim ti gomboce ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
odljutio se momentalno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: Koga bi s foruma izabrala za: Fatanje u sijenu u stali- sta se hvata? kokos? to sa megi, mislim da bi bilo ludo Golo nocno kupanje na Dunavu-Zlobni Kradju cipsa na benzinskoj pumpi- Uter Sex u troje- molena, uter i komsinica
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne moze Uther biti u dviej kategorije a i podrazumjeva si da si dio trojke ponovi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
jeste jeste vara ..dabogda joj se smrzla na nocnom kupanju
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nista se ne podrazumeva, nisi navela, a i nisi navela da ne moze biti neko u dve kategorije drugi put se izjasni lepo cao, zdravo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) uter, meni i ako se skupi dobro je a nemoj da ja tebe kunem da se tebi smrzne u drini, znas ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|