Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Zlobni je napisao: 10. Zaglavila si se u liftu sa Pitt-om i on umesto da trazi nacin kako da izadjete, krece da te muva. Pribila si se u cosak a on smekerski stavlja ruku pored tebe i krece da ti dahce u lice. U jednom trenutku pocinje da skida sve sa sebe... Sta ces uraditi? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ..pustite mašti na volju...crni pojas prvi dan... p.s. Pitt meni deluje k'o takav džentlmen da mi je nemoguće zamisliti ga u ovoj priči...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: 11. Otisla si u saunu, sela na klupicu i paris i barise se  Preko puta tebe sede Megi i Picard koji u jednom momentu pocinju da se ljube i skidaju, kao da nisi tu. Kažeš im : " Alo ba, vas dvoje ", oni ne reaguju, samo te teleci pogledaju i nastave. Tebi je neprijatno i odlucis da izadjes. Hvatas se za kvaku ali vrata su ili zakljucana ili zaglavljena, sta ces uraditi? ..ču neprijatno...haha..ja bi' tako blentavo blenula da bi' ih strast prošla sekundarno...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: 12. Ides u bitku sa tenkicima, Uter je u protivnickoj ekipi.....nanisanila si ga, bil' slatko opalila? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ..sa zadovoljstvom bi' opalila, pa tu je čar igre...čo'ek me motivis'o da tražim klan antialhoholičara i priključim im se...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
trebalo joj celu noc da smisli odgovore..mini zvana brzina sumaher
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
MrPhact je napisao: jebote led pa kad spavate vi?? Vidi ovog, iz kog si ti filma ispao u 3h nocu da me pitas jel ja spavam, jes ti u AmerikU, kod tebe podne?  e tako..završih i ja svoju smenu...ako neko misli da bi me još mog'o šta priupitat, nek' zahebe...što sam se ustoličavala, ustoličavala sam se... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
UtherPendragon je napisao: trebalo joj celu noc da smisli odgovore..mini zvana brzina sumaher ..a šta misliš da ja nemam sna zbog vruću stolicu...a ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
nije moje da mislim ja sam musko
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ja bi da zovnem malo lazu da dodje mislim da je sad interesantba za pitanja i pod pitanja 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e da..pa i ja bi....da iskoristim pravo i predložim Lažu...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
dodji lazo ako zena nisi