Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Avg 2025, 15:36

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 03:33
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

casual je napisao:
ode Minnie :D

..joj..kako mi milo kad je neko 'vaki gospodin..i kad je konstatacija i ne moram da se ispovedam.. [001_smile.gif]

..ljub cas...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 04:23
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..evo mi onaj referendumski post. [jumping_1.gif] ..evo obećajem da ću pitanje referenduma preskočiti, jer ako se raspišem, onda ću stvarno iči ko i mala nevesta.. [namigusa.gif]

Boss je napisao:
Минка

1. Кога би волела да упознаш са форума ? (највише 3 особе)..dejana, tanju i danijelu
2. Чији пп би волела читати ? (највише 3 особе)svačiji da se ne lažemo ..al' ako baš moram da se odlučim nek to budu ASG, Pit i Nikita
3. По 3 врлине и мане следећих 10 форумаша:
MeGi, pronicljivost, osecajnost, skromnost.......brzopletost, stidljivost, bandoglavost
GiGi, neposrednost, ljubaznost, dečiji šarm.......neiskustvo, ravnodušnost, i nema treće..hbg..ne poznajem je toliko
ASG,..bezgrešnost, ljubaznost, vispernost.......preostljivost..sujetnost...brzopletost..
Picard, ..mudrost, čo'ečnost, pronicljivost, staloženost......egoizam, zatvorenost, statičnost
Boss,..bistrina uma, duhovitost, dečački šarm.......skromnost, ironičnost, lakozapaljivost..
Just, duhovitost, zrelost, ljudskost......nema mana...odgovorno tvrdim
Molena, iskrenost, mudrost, radoznalost, smernost....................njoj je iskrenost i mana u neku ruku i zna joj se obiti o glavu..mnogopitljivost, hehehe...i nema više mana
Vuja, hmh..ovo valjda kojić...kultura, stav, odanost......ironičnost, brzozapaljivost,
Wuki, rečitost..emotivnost, suptilnost...............preosetljivost, ranjivost,
Naopak. kultura, odmerenost, ležernost.......malo sujetan, pomalo i prznica...
4. Твоје врлине и мане, ти у 3 речи ?..korektnost..odanost..radoznalost.....brzopletost, sujetnost, narcisoidnost, ironičnost, zatvorenost, i ihajjj....
5. Чиме се бавиш и да ли је тај посао баш оно што си желела ?..bavim se onim što sam želela..lepotom..recimo tako...i trgovinom...i ima toga još...hehe
6. Последња књига коју си прочитала и филм који си гледала ?..ih..mogu se pohvalit da sam na moru a to bilo u junu i julu, pročitala pet knjiga, što mi se odavno nije desilo, jer me ovaj net totalno zaludio i zaglupio..e sad da neko ne pomisli da sam opet čitala svih cetri rata i mira i idota pride, nisam..čitala sam kupoholičarku..zadnja se zove, kupoholičarka i beba..i dok sam čitala svih pet komada, osmeh mi nije silazio sa lica, pa vi kako oćete..em lako štivo, em zabavno
7. Да ли је референдум 2006, паметан потез ? [uzas.gif] [uzas.gif] [uzas.gif]
8. Породица или дечко, да мораш да бираш ?dečka ženim i eto porodice
9. Неостварена жеља или жеље ?..kad sam bila mala..htela sam da budem u televizoru..pa ajde nek mi to bude neostvarena želja...i put u Moskvu..koji ću ostvariti
10. Без чега не можеш замислити дан ?
..bez kafe, cigara, para, [zenskismeh.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 04:25
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Komsinica je napisao:
Minnie, ja za tebe (kao i za Žexa) imam samo jedno pitanje:

1. Sta pokrece tu tvoju toliku pozitivnu energiju i kreativnost?

..rodila majka strelčinu [namigusa.gif]

kone...ne moš smislit kolko te od danas obožavam.... [001_smile.gif] [srce.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 04:46
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..jopet ti...grrrr..a gledaj kolko je sati...
dabogda ti poispadalo svako slovo na tastaturi...dabogda ti crko punjač od lap topa...dabogda ti nestalo struje kad si sa casom na vezi.....

Molena je napisao:
Minnie..haj jos koje ;)

1. Mozes li da provalis photoShop jednako dobro kao sto ga dobro i pravis?..moli...ja uopšte nemam instaliran fotošop..niti umem da radim na fotošopu..samo sam majstor improvizacija, umem da se snađem...a mislim da umem da procenim šta je fotošop...
2. Sta je tvoj specijalitet u kuhinji?rafaelo kuglice nisu sigurno...pita...sa bilo čim---mada s šapinjonima ko probo, tražio još
3. Sutra te izaberu za ministricu turizma....koga bi prvog pozvala na ljetovanje i kakvu vrstu zabave bi predlozila kao dobar nacin da se privuku turisti?.....nesto i nekog ko bi privukao decu..ljudi najviše para troše na decu i uživaju u onome u cemu uživaju i deca...ja kao ministar turizma bi od moje države napravila nesto kao bajkovitu zemlju...plaže bi bile u crtać fazonu sa puno tobogana iljuljaski...svaka plaža bi bila po jedna bajka...znas ono..idemo na pepeljugu..jok bre...danas ćemo na snežanu...na žabljaku bi bila hajdi...i tako...
4. Kad si zadnji put posjetila Dubrovnik?davno...ima 5 godina od tad
5. Ides li u Trebinje u shoping? :D...hehe..ne bre...zar bi trebalo...šta tamo ima
6. Da li je Minnie vozac i koju bi sebi ocjenu dala ?..srednje ime mi šumaher...niš ispod desetke
7. Placas li kazne odmah ili se smjeskas policajcima? ;)nikad nisam platila kaznu..kažu osmeh mi neodoljiv
8. Jel zaista veliki broj forumasa otisao sa foruma zbog Molene? ( kako kaze Picard)..bzv...nikad niko...svi koji su otišli otišli su zbog sebe a izgovori im mogu biti razni
9. Koliko klonova imas OVDJE?..dejana sam batalila...imam još jednog al se ne secam kako mu je ime...i radisava [namigusa.gif]
10. Da li ti je Dejan jedno od drazih muskih imena...hehehe, ako nije koje je?..hehe..nije dejan..dejan je buio slučajnost...moje omiljeno ime je Bojan
11. Kako se Minnie kupa...penzionerski? uleti u vodu, napravi koji zamah i vani? poplavi od boravka u vodi i raznih stilova plivanja? ili sjedi u plicaku?
12. Koji je razlog sto foruma nema na Googlu?...mozes pitati i google ako ne znas :Djok...pojma nemam.. forum ne guglam...
13. Je 13 sretan ili nesretan broj, ili su to cisto izmisljotine?sretan...bar meni

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 04:55
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..e znam da je ostalo još pitanja al ne mogu više..sutra ..il+ možda prekosutra dok se oporavim... [namigusa.gif]

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 09:08
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

hhahah vidi budala do koliko sati bili budni

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 09:57
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

al' bi se ja Minnie s tobom ispricala hahaha :D
kakva lujka....i ovo dvoje s perlicama...nista manje lujkasti do nje

jbt jesam ja normalna [dzokac.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 10:37
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Minnie je napisao:
Komsinica je napisao:
Minnie, ja za tebe (kao i za Žexa) imam samo jedno pitanje:

1. Sta pokrece tu tvoju toliku pozitivnu energiju i kreativnost?

..rodila majka strelčinu [namigusa.gif]

kone...ne moš smislit kolko te od danas obožavam.... [001_smile.gif] [srce.gif]

Hvala na odgovoru [ccc3.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 11:37
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

LaYa je napisao:
9. Zida se hotel i forumasi ucestvuju, koje forumase bi odabrala za koju funkciju?

Sobarica ..ovde trebaju dobri bataci..znači EM
Moler...lana..ume ona da farba i ima osećaj za boju
Pekar/ka...Nikita...testo treba voleti..a Niki mi deluje k'o neko ko ume da voli..
Zidar.Vučica..ovde mi treba neko studiozan i temeljan..
Kuvar/ica..Mad..ume da ugodi svim čulima...
Baba sera..cane, nije baba, al' znam da bi tu zgrnuli lovu..
Kafe kuvarica..Nopak..ume on čuda da napravi i od obične kafe..
Portir..hmhm,....prvi utisak o hotelu je portir..pa nek bude neko fizički lep..recimo Picard...
Lift boy..e ovde treba neko ko ume i zborit' a ume i oćutati...Boss
Recepcioner/ka..šarm, rečitost, snalažljivost..Julija
Magacioner/ka..cas...pouzdan, odan
Hostesa..Gigi...bez komentara
Egzoticna plesacica..Molena...ne zbog plesačkih sposobnosti, već zbog egzotičnosti...
Konobar..Megi...ona može sve...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 11:40
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

LaYa je napisao:
Ne znas da pravis rafaelo kuglice, neć' niš' da te pitam

..znam da pravim pitu..i to je umeće a rafaela pravim po receptu... [namigusa.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu