|
Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
casual je napisao: ode Minnie  ..joj..kako mi milo kad je neko 'vaki gospodin..i kad je konstatacija i ne moram da se ispovedam.. ..ljub cas...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..evo mi onaj referendumski post. ..evo obećajem da ću pitanje referenduma preskočiti, jer ako se raspišem, onda ću stvarno iči ko i mala nevesta.. Boss je napisao: Минка 1. Кога би волела да упознаш са форума ? (највише 3 особе). .dejana, tanju i danijelu2. Чији пп би волела читати ? (највише 3 особе) svačiji da se ne lažemo ..al' ako baš moram da se odlučim nek to budu ASG, Pit i Nikita3. По 3 врлине и мане следећих 10 форумаша: MeGi, pronicljivost, osecajnost, skromnost.......brzopletost, stidljivost, bandoglavost GiGi, neposrednost, ljubaznost, dečiji šarm.......neiskustvo, ravnodušnost, i nema treće..hbg..ne poznajem je toliko ASG,.. bezgrešnost, ljubaznost, vispernost.......preostljivost..sujetnost...brzopletost.. Picard, ..mudrost, čo'ečnost, pronicljivost, staloženost......egoizam, zatvorenost, statičnostBoss ,..bistrina uma, duhovitost, dečački šarm.......skromnost, ironičnost, lakozapaljivost.. Just, duhovitost, zrelost, ljudskost......nema mana...odgovorno tvrdim Molena, iskrenost, mudrost, radoznalost, smernost....................njoj je iskrenost i mana u neku ruku i zna joj se obiti o glavu..mnogopitljivost, hehehe...i nema više mana Vuja, hmh..ovo valjda kojić...kultura, stav, odanost......ironičnost, brzozapaljivost, Wuki, rečitost..emotivnost, suptilnost...............preosetljivost, ranjivost, Naopak. kultura, odmerenost, ležernost.......malo sujetan, pomalo i prznica...4. Твоје врлине и мане, ти у 3 речи ?. .korektnost..odanost..radoznalost.....brzopletost, sujetnost, narcisoidnost, ironičnost, zatvorenost, i ihajjj....5. Чиме се бавиш и да ли је тај посао баш оно што си желела ?. .bavim se onim što sam želela..lepotom..recimo tako...i trgovinom...i ima toga još...hehe6. Последња књига коју си прочитала и филм који си гледала ?.. ih..mogu se pohvalit da sam na moru a to bilo u junu i julu, pročitala pet knjiga, što mi se odavno nije desilo, jer me ovaj net totalno zaludio i zaglupio..e sad da neko ne pomisli da sam opet čitala svih cetri rata i mira i idota pride, nisam..čitala sam kupoholičarku..zadnja se zove, kupoholičarka i beba..i dok sam čitala svih pet komada, osmeh mi nije silazio sa lica, pa vi kako oćete..em lako štivo, em zabavno7. Да ли је референдум 2006, паметан потез ? 8. Породица или дечко, да мораш да бираш ? dečka ženim i eto porodice9. Неостварена жеља или жеље ? ..kad sam bila mala..htela sam da budem u televizoru..pa ajde nek mi to bude neostvarena želja...i put u Moskvu..koji ću ostvariti 10. Без чега не можеш замислити дан ? . .bez kafe, cigara, para, ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Komsinica je napisao: Minnie, ja za tebe (kao i za Žexa) imam samo jedno pitanje:
1. Sta pokrece tu tvoju toliku pozitivnu energiju i kreativnost? ..rodila majka strelčinu kone...ne moš smislit kolko te od danas obožavam.... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..jopet ti...grrrr..a gledaj kolko je sati... dabogda ti poispadalo svako slovo na tastaturi...dabogda ti crko punjač od lap topa...dabogda ti nestalo struje kad si sa casom na vezi.....Molena je napisao: Minnie..haj jos koje  1. Mozes li da provalis photoShop jednako dobro kao sto ga dobro i pravis?. .moli...ja uopšte nemam instaliran fotošop..niti umem da radim na fotošopu..samo sam majstor improvizacija, umem da se snađem...a mislim da umem da procenim šta je fotošop...2. Sta je tvoj specijalitet u kuhinji? rafaelo kuglice nisu sigurno...pita...sa bilo čim---mada s šapinjonima ko probo, tražio još3. Sutra te izaberu za ministricu turizma....koga bi prvog pozvala na ljetovanje i kakvu vrstu zabave bi predlozila kao dobar nacin da se privuku turisti?.. ...nesto i nekog ko bi privukao decu..ljudi najviše para troše na decu i uživaju u onome u cemu uživaju i deca...ja kao ministar turizma bi od moje države napravila nesto kao bajkovitu zemlju...plaže bi bile u crtać fazonu sa puno tobogana iljuljaski...svaka plaža bi bila po jedna bajka...znas ono..idemo na pepeljugu..jok bre...danas ćemo na snežanu...na žabljaku bi bila hajdi...i tako...4. Kad si zadnji put posjetila Dubrovnik? davno...ima 5 godina od tad5. Ides li u Trebinje u shoping?  .. .hehe..ne bre...zar bi trebalo...šta tamo ima6. Da li je Minnie vozac i koju bi sebi ocjenu dala ? ..srednje ime mi šumaher...niš ispod desetke7. Placas li kazne odmah ili se smjeskas policajcima? nikad nisam platila kaznu..kažu osmeh mi neodoljiv8. Jel zaista veliki broj forumasa otisao sa foruma zbog Molene? ( kako kaze Picard). .bzv...nikad niko...svi koji su otišli otišli su zbog sebe a izgovori im mogu biti razni9. Koliko klonova imas OVDJE?. .dejana sam batalila...imam još jednog al se ne secam kako mu je ime...i radisava 10. Da li ti je Dejan jedno od drazih muskih imena...hehehe, ako nije koje je?.. hehe..nije dejan..dejan je buio slučajnost...moje omiljeno ime je Bojan11. Kako se Minnie kupa...penzionerski? uleti u vodu, napravi koji zamah i vani? poplavi od boravka u vodi i raznih stilova plivanja? ili sjedi u plicaku? 12. Koji je razlog sto foruma nema na Googlu?...mozes pitati i google ako ne znas  jok.. .pojma nemam.. forum ne guglam...13. Je 13 sretan ili nesretan broj, ili su to cisto izmisljotine? sretan...bar meni
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..e znam da je ostalo još pitanja al ne mogu više..sutra ..il+ možda prekosutra dok se oporavim... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
hhahah vidi budala do koliko sati bili budni
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
al' bi se ja Minnie s tobom ispricala hahaha  kakva lujka....i ovo dvoje s perlicama...nista manje lujkasti do nje jbt jesam ja normalna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Minnie je napisao: Komsinica je napisao: Minnie, ja za tebe (kao i za Žexa) imam samo jedno pitanje:
1. Sta pokrece tu tvoju toliku pozitivnu energiju i kreativnost? ..rodila majka strelčinu kone...ne moš smislit kolko te od danas obožavam.... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Hvala na odgovoru ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: 9. Zida se hotel i forumasi ucestvuju, koje forumase bi odabrala za koju funkciju?
Sobarica ..ovde trebaju dobri bataci..znači EM Moler...lana..ume ona da farba i ima osećaj za boju Pekar/ka...Nikita...testo treba voleti..a Niki mi deluje k'o neko ko ume da voli.. Zidar.Vučica..ovde mi treba neko studiozan i temeljan.. Kuvar/ica..Mad..ume da ugodi svim čulima... Baba sera..cane, nije baba, al' znam da bi tu zgrnuli lovu.. Kafe kuvarica..Nopak..ume on čuda da napravi i od obične kafe.. Portir..hmhm,....prvi utisak o hotelu je portir..pa nek bude neko fizički lep..recimo Picard... Lift boy..e ovde treba neko ko ume i zborit' a ume i oćutati...Boss Recepcioner/ka..šarm, rečitost, snalažljivost..Julija Magacioner/ka..cas...pouzdan, odan Hostesa..Gigi...bez komentara Egzoticna plesacica..Molena...ne zbog plesačkih sposobnosti, već zbog egzotičnosti... Konobar..Megi...ona može sve...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: Ne znas da pravis rafaelo kuglice, neć' niš' da te pitam ..znam da pravim pitu..i to je umeće a rafaela pravim po receptu... [namigusa.gif]
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 47 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|