Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
zahebaje, zahebaje sad cu da je spojim sa čavkom, sovom, gavranom, lisicom, buljezom i bandarom ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
LaYa je napisao: 8. Nalazis se u filmu Saw ( testera) sa jos 5 forumasa, da bi prezivela moras da onesvestis svakog i da mu izvadis neki organ, odgrizes parce i progutas. U 5 soba se nalaze Megi, Molena, Uter, Zex i Nero, kojim redosladom ides i koje organe vadis? Ili možda popustas i budes ispecena u vrelom ulju? ..ne pečem se ja tako lako...jok... neru uzela srce..od megi bubreg..šta će joj dva..od molene sisu..ut kaže da joj tolke i dobre i dve su joj suvišne..od Uthera jetru ionako je propala od pive i šta će mu..i od Žexa mozak da odmorim malo... [namigusa.gif]
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: Minnie je napisao: Zlobni je napisao: 5. Odaberi dva forumasa (m i z) za koje mislis da bi ti bili najbolji roditelji pit i megi..on da me uči..ona da me muči6. Dopisi po jednu od navedenih domacih zivotinja pored imena forumasica (guska, curka, kokoska, patka, koza, krava, ovca, macka, kobila,, plovka) ..u prvi mah pomislih da je ovo teško..i čim počeh osetih zadovoljstvo..i puštih srcu na volju... Molena - kravaJulia - krmačaIskra - kokoškaTW - mačkaLaya - kozaMegi - guskaSenka - ovcaGigi - patkaVuki - plovkaKomsinica - curka. .ovde me spasla ova kvačica, majke miCupka - za čupku nema niš...neću ja da dodajem..pa da posle kažu ja im nadenula ove epitete...i da napomenem opet da vam ove epitete smislio zlobni, ja niđe veze sa tim..jedino mi bilo zadovoljstvo da ih uvećam... Ja sam smislio, ja sam kriv. Ona je samo redjala pored imena ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gore si izbrisala krmacu u zagradi a dole kod imena nisi stavila kobilu.... ti mislis ja se zakopcavam na ledja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) tja..promakla mi kobila..izvini čupka al' tai ti grah isp'o
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Meni dosta, oci mi na pola 19...
Ne može se ovo sa svakim na stolici, Minka, sela si ko petarda u ponoc, bilo mi je zadovoljstvo Neću niš' viš da reknem, heb se
Imam da izjavim za Dnevnik i to onaj u polaK 8 - Ko se naljuti na ovo poljubi me u šufnudlu -
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
a ja taman htedoh da vas umolim da malo odspavate...hbt..svaka čast svima koji su ovo izdržali i odgovarali u direktnom prenosu...slepio mi se lap topić za mene...nisam cigare ispalila dva sata i pojma nemam šta se desavalo na forumu vazdan...ajde u krevet pal'te...
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
jebote led pa kad spavate vi??
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Vidi ovog, iz kog si ti filma ispao u 3h nocu da me pitas jel ja spavam, jes ti u AmerikU, kod tebe podne?  Aj laku noc
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
bilo zadovoljstvo i meni...a sad laku noćć..lepo snite...pa pa...ustvari niš mi ne postavljajte...imam još ihaj duga..a kad ču se naspavati...
...il možda da idem ko ona mala nevesta...nekoliko epizoda...a...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Necemo vise Minka, bila si odlicna ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) Odmori, zasluzila si P.S. Ko se od gore pomenutih naljuti......uleti mu.... vrabac kroz prozor ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
nećete vi..a ja .kolko mi ostalo neodgovorenih pitanja ću se samoubijem...i još nisam otišla na igrice ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
|
|
|
|