|
Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..razbudiste me baš u pravom momentu...al' bar pitanja nisu teška..nikako mi se ne ide na ono neko referendumsko što me tamo negde čeka...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
9. Zida se hotel i forumasi ucestvuju, koje forumase bi odabrala za koju funkciju?
Sobarica Moler Pekar/ka Zidar Kuvar/ica Baba sera Kafe kuvarica Portir Lift boy Recepcioner/ka Magacioner/ka Hostesa Egzoticna plesacica Konobar
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ne znas da pravis rafaelo kuglice, neć' niš' da te pitam
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: 5. Odaberi dva forumasa (m i z) za koje mislis da bi ti bili najbolji roditelji pit i megi..on da me uči..ona da me muči6. Dopisi po jednu od navedenih domacih zivotinja pored imena forumasica (guska, curka, kokoska, patka, koza, krava, ovca, macka, kobila,, plovka) ..u prvi mah pomislih da je ovo teško..i čim počeh osetih zadovoljstvo..i puštih srcu na volju... Molena - kravaJulia - krmačaIskra - kokoškaTW - mačkaLaya - kozaMegi - guskaSenka - ovcaGigi - patkaVuki - plovkaKomsinica - curka. .ovde me spasla ova kvačica, majke miCupka - za čupku nema niš...neću ja da dodajem..pa da posle kažu ja im nadenula ove epitete...i da napomenem opet da vam ove epitete smislio zlobni, ja niđe veze sa tim..jedino mi bilo zadovoljstvo da ih uvećam...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
10. Zaglavila si se u liftu sa Pitt-om i on umesto da trazi nacin kako da izadjete, krece da te muva. Pribila si se u cosak a on smekerski stavlja ruku pored tebe i krece da ti dahce u lice. U jednom trenutku pocinje da skida sve sa sebe... Sta ces uraditi? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
11. Otisla si u saunu, sela na klupicu i paris i barise se  Preko puta tebe sede Megi i Picard koji u jednom momentu pocinju da se ljube i skidaju, kao da nisi tu. Kažeš im : " Alo ba, vas dvoje ", oni ne reaguju, samo te teleci pogledaju i nastave. Tebi je neprijatno i odlucis da izadjes. Hvatas se za kvaku ali vrata su ili zakljucana ili zaglavljena, sta ces uraditi?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: Laya -koza
meeeeeeeekekekeke
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
12. Ides u bitku sa tenkicima, Uter je u protivnickoj ekipi.....nanisanila si ga, bil' slatko opalila? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: 7. Spoji muske ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) (konj, magarac, fazan,curan,ovan,jarac,vo,svinja,dzukela,pacov,somina ) Picard- jaracCasual- sominaUter- konjPitt- fazanTrile -voBoss- ovanMad-- magarac, sam se izjasnio..nije ovo laža mislila ozbiljno..Brut- pacovMrP -ćuranZex- svinja..sad vec ne biram nego šta mi ostaloZlobni- džukac ..e ovo bilo rezervisano zbog onog smajlićae opet da se ogradim..epitete birala laža, meni zadovoljstvo nilo da ih uvećam... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie je napisao: Zlobni je napisao: 5. Odaberi dva forumasa (m i z) za koje mislis da bi ti bili najbolji roditelji pit i megi..on da me uči..ona da me muči6. Dopisi po jednu od navedenih domacih zivotinja pored imena forumasica (guska, curka, kokoska, patka, koza, krava, ovca, macka, kobila,, plovka) ..u prvi mah pomislih da je ovo teško..i čim počeh osetih zadovoljstvo..i puštih srcu na volju... Molena - kravaJulia - krmačaIskra - kokoškaTW - mačkaLaya - kozaMegi - guskaSenka - ovcaGigi - patkaVuki - plovkaKomsinica - curka. .ovde me spasla ova kvačica, majke miCupka - za čupku nema niš...neću ja da dodajem..pa da posle kažu ja im nadenula ove epitete...i da napomenem opet da vam ove epitete smislio zlobni, ja niđe veze sa tim..jedino mi bilo zadovoljstvo da ih uvećam... Ja sam smislio, ja sam kriv. Ona je samo redjala pored imena ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gore si izbrisala krmacu u zagradi a dole kod imena nisi stavila kobilu.... ti mislis ja se zakopcavam na ledja ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|