Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Avg 2025, 17:22

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 01:07
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

UtherPendragon je napisao:
vezes li ga ?

hmhm..šta li si 'teo reći, nemam pojma, al' ja ću se držati domaće radinosti...vezem..pletem...'eklam... [zenskismeh.gif] ..pogađam u centar vazdušnom..emčetereosmicom..probala sam i ručni minobacač..nisam loša, kažu da mi teška artireljija više leži ...i tako... [001_smile.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 01:26
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Molena je napisao:
1. Sta je bolje za jedan forum...slike ili rijeci? nemoj samo podjednako...jedno izaberi.riječi, definitivno..slike su za nas ljenguze da se vadimo..i opravdamo svoje postojanje.
2. Sta mislis sta se desilo sa 4000 postova od Laki?..hmhm..mislim da je 4 'ihljade cena koju je ona morala da plati zbog bliskosti sa zlobnim..on gde se upetlja vazdi nešto fali, pa posle za njegova miniranja, kriva senka..nije nego...
3. Kako je nero? :D...zadovoljna sam njegovim stanjem... [001_smile.gif] msm..dobar je ko lebac...sve nasrću na njega žemske a on se neda...a bogomi nedam ni ja... [zenskismeh.gif] dušica moja lepa... [001_smile.gif] [srce.gif]
4. Koga smatras duhovitim a koga 'nategnutim' na forumu?..duhovitim..caneta..Uta..Lažu..Julišku..a zategnuti su mi...picard..megi..gigi...mada se nazire i casova zategnutost po onoj miški što okačio.. [001_smile.gif]
5. Ko ti nedostaje vise...Bubi ili Sjajna?..Bubi..ali i sjajna je tu negde...mada Ameno najviše..on mi drug sa igrica i plus minus nije isto kad on nije tu da nas koči..
6. Zasto neces da pokrenes 'talente' ?..mislim da bi slabo ko učestvovao..kad nekom kažeš da se snimi isto k'o da oš zub da mu vadiš..a prosto mi žao što je to tako jer je to tema koja mi je pružila dosta zabave...nagovarah picarda da je vodi on bi mogao biti mamac za zavođenje reda al' mi izmigolji..
7. KRIZAJ:
..križam po forumskoj jacini..
Megi-Senka
Julia-Molena
Trile-Uther
Picard-Boss
Gigi-Nikita
Vucica-Iskra

znači..neprekriženi su mi forumski magovi..

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 01:41
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

da se dopunim i križam po omiljenosti meni

Megi-Senka
Julia-Molena
Trile-Uther
Picard-Boss
Gigi-Nikita
Vucica-Iskra

obožavam križanje, majke mi..pa moram opet... [001_smile.gif]

..križam po šarmu, po meni

Megi-Senka,, hbt..gde mi stavi megi u bilo koji izbor..pa ja nju u životu ne bi mogla prekrižiti, a samo senka zna koliko ja nju cenim i volim
Julia-Molena.. e ovde sam na muci junackoj..obe volim ihaj...i neosporan im šarm..al' moram prekrižiti julišku..molena je ipak fatalnija šarmerka
Trile-Uther.. što mi bilo lako križnuti trileta, to je neverovatno...nekako mi on nije šarmantan al' je legenda u odnosu na većinu forum muškarca koje sam upoznala..
Picard-Boss.. e ovde niš ne križam..može mi se..'ionako imate dva gratis križanja od mene..
Gigi-Nikita ni ovde ja nebi niš dirala...može mi se [001_smile.gif]
Vucica-Iskra da sam muški forumaš...definitivno bi startovala iskru...al bi i vene sekla zbog vučice to je sigurno...

Vrh
Zlobni
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:01
Korisnikov avatar
YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

Minnie je napisao:
2. Sta mislis sta se desilo sa 4000 postova od Laki?..hmhm..mislim da je 4 'ihljade cena koju je ona morala da plati zbog bliskosti sa zlobnim..on gde se upetlja vazdi nešto fali, pa posle za njegova miniranja, kriva senka..nije nego...

[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]

E sad za kaznu ide par pitanja [spite.gif]

1.Kao prvo, otkud znas da sam joj ja prtljao po postovima? [dzokac.gif]

2.Imas mogucnost da obezbedis jedno dete bez roditelja za celu skolsku godinu ili petoro siromasne dece sa punim djackim torbama. Sta bi odabrala?

3.Da zamislimo da si napravila svoj forum. Napisi nikove petoro forumasa koje bi jedino pozvala odavde kod tebe.

4.Upala si u zivo blato i polako pocinjes da tones. Dolazi crnac sa ogromnom "alatkom" i kaze ti 'vataj se za "mog velikog" da te izvucem. Pored stoji svetski poznati novinar i slika svaki kadar. Ako se uhvatis, znas da ce slika obici ceo svet. Da li bi ti bilo neprijatno sto ces morati da se odlucis za taj potez ili bi se sa osmehom "uzverala" napolje? Imas li neku drugu ideju kako da izadjes? Novinar je pi*ka i nece ti pomoci [kez.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:14
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Вучица je napisao:
Мини Хвала што си се сместила у ову фотељицу e sad bi trebalo da budem mahnita i kažem i drugi put...nije nego...[flower.gif]

1. Када би била ПР Плоча шта би рекла да је тамо најбоље?..bistra voda..neobična plaža od kameh ploča .neki mir čak i kada je sve krcato...tri bazena..jedan veliki..i dva manja za decu..higijena na nivou...i sve to na stotinjak metara..e i dobra klopa u kafani...p-s-a i nisu u junu i julu naplačivali parking.. [001_smile.gif]
2. Препоручи ми 3 књиге..jedanaest minuta...bludni sin...i rat i mir su moji favoriti a i omiljena lektira
3. да ли се осећаш као странац када дођеш у Србију или си свој на своме?ja živim na pola sata vožnje od bosne i isto toliko od srbije i toliko često prelazim granice da se ne osećam ni malkice strancem ni u bilo kojoj od te dve države..već k'o svoj na svome.
4. Да ли знаш ко је Александар Ђуровић?..iš'o sa mnom osam godina u isti razred al' mi se čini da ti ne pitaš za njega nego za ljiljinog muža.. [namigusa.gif]
5. Шта мислиш да ли су природне лепоте ЦГ довољно искоришћене?..nisu...jedina prirodna lepota crne gore koju maximalno iskoristite danas, sam ja. [zenskismeh.gif] [namigusa.gif]
6. Да ли се и ти слажеш са реченицом; `Ћуд је женска воћка чудновата`?..nije to rečenica več definicija.. [namigusa.gif]
7. Колико могу ова писана слова да те ``дотакну` (и позитивно и негативно)?..uh..puno više nego izgovorena, jer ne mogu da ih previdim..nekako mi k'o podsetnik...i užasno znam da se primim na napisano..i pozitivno i negativno...
8. Да ли је Цицвара Црногорско ил Српско јело?...crnogorsko... [001_smile.gif]
9. Од ког си племена?...nekog brdsko-planinskog za koje verovatno niste ni čuli..niti će te.. [001_smile.gif]
10. Да ли је за тебе реч светиња било писана ил речена?..jeste...cak mislim da preterujem u tome, al' zadojena s tim i ne mog' se menjat'..a i ne želim
11. Која је по теби најлепша љубавна песма?..jesenjin me shebo sa onom kerušom i otkad je pročitala ne mož' mi ni jedna ljubav biti lepše opevana..
12. Када неког упознаш шта је то што прво приметиш?..pogled
13. Када си нешто последњи пуит урадила нешто за себе, онако за свој ћеиф?..evo sad...i ova vruća stolica mi bila ćef...a volim ja bre sebe i udovoljavam si ihajjjj
14. Мислиш ли да смо сви у овом времену емотивно потрошени?..pa i nismo...msm..bar ja nisam..emocija mi je pokretač svega...i mogu potrošiti para kolko oš..al emocija mi nepresušna i nepotrošiva..posebno prema parama... [namigusa.gif]
15. Колико ти је битна шала?..recimo da sam zavisnik...

за сада толико, биће још само да размислим [zenskismeh.gif]..evo..u svemu vidim šalu...

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:15
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Zlobni je napisao:
Minnie je napisao:

1.Kao prvo, otkud znas da sam joj ja prtljao po postovima? [dzokac.gif]

[onavucega.gif] jao kad te se docepam, sve ce per'je da leti po komšiluku
ima da te ocerupam ko gusana

Vrh
Zlobni
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:23
Korisnikov avatar
YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

5. Odaberi dva forumasa (m i z) za koje mislis da bi ti bili najbolji roditelji [kez.gif]

6. Dopisi po jednu od navedenih domacih zivotinja pored imena forumasica (guska, curka, kokoska, patka, koza, krava, ovca, macka, kobila, krmaca, plovka) [smehsmeh.gif]

Molena -
Julia -
Iskra -
TW -
Laya -
Megi -
Senka -
Gigi -
Vuki -
Komsinica -
Cupka -

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:25
Korisnikov avatar
Laki

7. Spoji muske [kez.gif] (konj, magarac, fazan,curan,ovan,jarac,vo,svinja,dzukela,pacov,somina )

Picard-
Casual-
Uter-
Pitt-
Trile-
Boss-
Mad-
Brut-
MrP-
Zex-
Zlobni-

[cepanje.gif]

Poslednji put menjao LaYa dana 21 Avg 2013, 02:33, izmenjena samo jedanput

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:32
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Zlobni je napisao:
Minnie je napisao:

1.Kao prvo, otkud znas da sam joj ja prtljao po postovima? [dzokac.gif] ..Minnie sve zna.. [namigusa.gif] obožavam da nerviram ljude i pišem se ko sveznalica...

2.Imas mogucnost da obezbedis jedno dete bez roditelja za celu skolsku godinu ili petoro siromasne dece sa punim djackim torbama. Sta bi odabrala?..obezbedila bih dete bez roditelja

3.Da zamislimo da si napravila svoj forum. Napisi nikove petoro forumasa koje bi jedino pozvala odavde kod tebe.....molena..julija..megi..boss..just...umalo da napišem tebe pa se sjetih da bi mi shebo forum i odustah sekundarno.. [namigusa.gif]

4.Upala si u zivo blato i polako pocinjes da tones. Dolazi crnac sa ogromnom "alatkom" i kaze ti 'vataj se za "mog velikog" da te izvucem. Pored stoji svetski poznati novinar i slika svaki kadar. Ako se uhvatis, znas da ce slika obici ceo svet. Da li bi ti bilo neprijatno sto ces morati da se odlucis za taj potez ili bi se sa osmehom "uzverala" napolje? Imas li neku drugu ideju kako da izadjes? Novinar je pi*ka i nece ti pomoci ufatila se velikog i spasla živu glavu..hebe mi se, blatnjavu me niko ne mož poznati, nek pi'ka slika kolko oće.. [kez.gif]

..kad si već tu da odma' tebi odgovorim...pa ću muku moju nastaviti kasnije... [namigusa.gif]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 21 Avg 2013, 02:34
Korisnikov avatar
Laki

8. Nalazis se u filmu Saw ( testera) sa jos 5 forumasa, da bi prezivela moras da onesvestis svakog i da mu izvadis neki organ, odgrizes parce i progutas.
U 5 soba se nalaze Megi, Molena, Uter, Zex i Nero, kojim redosladom ides i koje organe vadis? Ili možda popustas i budes ispecena u vrelom ulju?

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu