Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
UtherPendragon je napisao: e sad mi se malo svidjas i meni majke mi hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
da mi to maznemo a ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa na Drinu s njom, aaa 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
uh uh pa ondak da jedemo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
al' ona ce da plati, iako toga nijE ni svjesna jos 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
aha misli da je mudra da ce se izvuci  kako je plitka nije svesna 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko Drina il' Minnie  hej odoh ja...vrijeme je za krpe. pisemo se ujutro..laku noc
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
drina bre mini je duboka ko bajkalsko jezero ae laku noc stvarno bundeve jedne
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: 1. zvrc zvrc...Minnie srce, Molena je...Podgora je moja destinacija danas cijeli dan...dolazis li? 2. Tradicionalno vjencanje ili neko moderno...sta preferiras?. ..hmhm..ja bi oba..pa makar se dvaput udavala... 3. Koji je prosjek sexualnih odnosa ljeti na crnogorskim plazama?. .ti mene malo prc prc..što bi ti rekla... 4. Opisi sa iste dvije rijeci zenske forumasice(preuzmi s muskih opisa i dodaj):. .ovde mi nije jasno šta da preuzmem..al' ču da dodam..-Vucica. .recitost, osecajnost-Iskra dobra dušica-Komsinica mudrost i drčnost-Molena čo'ek i po-Laya forumaš i po-Megi razum i osecajnost-Gigi dečiji šarm-Julia ženski šmeker i po5. Poredaj po vaznosti: pare, znanje, sex, strast, komunikacija?.. komunikacija...e onda može ostalo..strast...znanje...pare...sex....sad će me se Ut odreći totalno kad mi vidi sex na zadnjem mestu..al' briga me..imaću saborca ko niko..6. Preferiras li gore ili dole? ( ovo ja umjesto Uthera pitam  ) ..ne perferiram ja niš...kako se kome zalomi..7. Sto si prestala pisati na temi 'M' ?.. joj..čista lenjost..a ugušiše me ideje...al' kad pomislim da treba da kuckam po pola sata automatski odem na plus minus..upišem jedan brojić i blejim u monitor šta je ko gde pis'o..i zaboravim na silne ideje...8. Kad si zadnji put slusala gusle...iskreno ebem li ti znanje?  . .ču kad...pa 1994...bila guslodijada u mom brdu...i bilo extra...majke mi..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
dobro je odoše da malo odahnem....sve me bilo stra' molena će mi postaviti još koju seriju pitanja...sad mogu na tenanke...briga me
|
|
|
|
|
|