Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
auuuuu ja moram u podne logautisati se sekundarno....a ovde imaa da se kucka ihaj... ..'vako ćemo...vi pitajte šta vam se ćefne a ja ću odgovarati kad se vrnem... inače niš od mog ustoličenja...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1. Sta je bolje za jedan forum...slike ili rijeci? nemoj samo podjednako...jedno izaberi. 2. Sta mislis sta se desilo sa 4000 postova od Laki? 3. Kako je nero?  4. Koga smatras duhovitim a koga 'nategnutim' na forumu? 5. Ko ti nedostaje vise...Bubi ili Sjajna? 6. Zasto neces da pokrenes 'talente' ? 7. KRIZAJ: Megi-Senka Julia-Molena Trile-Uther Picard-Boss Gigi-Nikita Vucica-Iskra
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
UtherPendragon je napisao: vezes li ga ? ..da si se nacrtao posle ponoći--da te pripitam na koji vez misliš... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
molena brutalna si..majke mi..sve si mi omiljene pritanračila jedne uz druge
Poslednji put menjao Minnie dana 20 Avg 2013, 11:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesam ljubavi...i zato me i volis  ali niej fer..sad ces da odes i prc...corak nece mi biti poslije napeto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
e ce se nacrtam vala makar ne igrao tenkice
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
UtherPendragon je napisao: e ce se nacrtam vala makar ne igrao tenkice ..ti si kriv što izgubih jutro..instalirah ova g**na pa malo malo zvrjam da vidim kako i šta...a znam da ne smem na igrice jer sam manijak...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: molena brutalna si..majke mi..sve si mi omiljene pritanračila jedne uz druge kako bi drugacije bilo zanimljivo imam ja jos zanimljivih pitanja....ali sta sad kad moras da se offnes ko te ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
mini pazi samo da ne ubijas svoje tako sam ja s pocetka pa me banovali daj mi nik pa cu te dodati u prijatelje i objasnicu ti glavno..bilo bi dobro da ubijamo zajedno : )
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|