Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kako ti je ime kolko imas godina koje su ti gornje mere a koje od struka odakle vadis one smesne slicice otkud ti duhovitost jel si je stekla il si s njome rodjena koje boje ti je donji ves jel roze imas li kera vezes li ga ...
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
a..vi bi mene da prilegnem na vruću stolicu a ja se ponadala da je Ut..pa reko da ga iskoristim
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
UtherPendragon je napisao: kako ti je ime kolko imas godina koje su ti gornje mere a koje od struka odakle vadis one smesne slicice otkud ti duhovitost jel si je stekla il si s njome rodjena koje boje ti je donji ves jel roze imas li kera vezes li ga ... ...ček bje..... još ni krmeljine ne obrisah a ti navro sa ovim seksističkim pitanjima... p.s. ukoliko se kojim slučajem uloguje komšinica...molila bi je da svojih pedeset pitanja konceptira tako da mogu odgovasrati sa da ili ne....unapred hvala draga kone ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Minni we would u a little ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie he he...mislim se jos da li da te stedim ili da opletem hmmm 1. Koga si upoznala s foruma...mislim na fizicko upoznavanje ,ispijanje necega, pricanje uz povremeno dodirivanje i toooo ? 2. Koliko vjerujes slovima i mislis li da su rijeci najjace oruzje? 3. Da li te neko zaveo nekom pjesmom? 4. Koja je najupecatljivija forumska ''ljubavna'' situacija, koje se sjecas u svom net svijetu? 5. Opisi neke forumske ljubavi..one koje ti smatras da su vrijedne spomena? 6. Kad si se zadnji put......hmmmm, dirala?  7. Jel' volis da preuzimas incijativu?..ili si tip koji ceka? 8. Opisi sa dviej rijeci: -Uther -Trile -Picard -Casual -Zex -Zlobni -Brut -Naopak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
zasto kasno nocu pises po forumu jel nesanica il ne..eesto drugo jesi li simpaticna i sebi ili si vise tip baster kiton volis li brda i crno bele filmove sta mislis ko ima bolje dupe sakira il riana i zasto da li bi me vodila na pivo al da ti platis i mnogo si smesna nekad
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ona nista ne odgovara..odoh da je kritikujem na onu temu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1. zvrc zvrc...Minnie srce, Molena je...Podgora je moja destinacija danas cijeli dan...dolazis li? 2. Tradicionalno vjencanje ili neko moderno...sta preferiras? 3. Koji je prosjek sexualnih odnosa ljeti na crnogorskim plazama? 4. Opisi sa iste dvije rijeci zenske forumasice(preuzmi s muskih opisa i dodaj): -Vucica -Iskra -Komsinica -Molena -Laya -Megi -Gigi -Julia 5. Poredaj po vaznosti: pare, znanje, sex, strast, komunikacija? 6. Preferiras li gore ili dole? ( ovo ja umjesto Uthera pitam  ) 7. Sto si prestala pisati na temi 'M' ? 8. Kad si zadnji put slusala gusle...iskreno ebem li ti znanje? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
UtherPendragon je napisao: kako ti je ime zovu me Isidorka, al' se ne odazivam svakom kolko imas ...]sa megine perspektive..a malo sa tvoje koje su ti gornje mere prema potrebi...fošopiram se a koje od struka i od struka radim što želim...tehnika je čudo bre.. odakle vadis one smesne slicice ihajjjj...otkud ti duhovitost jel si je stekla il si s njome rodjenaču duhovitost.. ..taka sam, kaka sam..il' se druži ..il' produži... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) koje boje ti je donji ves jel roze. .nije...hbt...šta sve moram da proveravam zarad forumske družbe.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) imas li kera imam...
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
vezes li ga ?