Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Iskren naravno,laz se kosi sa mojim zivotnim principima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
previse ....nazalost (ovo se odnosi na mene )
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
kako ko..valjda kao i u reali....
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kao što pre rekoh ko će uopšte znati da li ću vam iskreno odgovoriti da li sam iskren...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Žex je napisao: Kao što pre rekoh ko će uopšte znati da li ću vam iskreno odgovoriti da li sam iskren... mene moj INSEKT nikad ne vara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa svi stavovi su moji stavovi ... i svi osjecaji su moji osjecaji o njima cu manje da budem iskrena... jednostavno sam sebicna po tom pitanju i izvinjavam se 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
brutalno iskren 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zavisi prema kome... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: Kao što pre rekoh ko će uopšte znati da li ću vam iskreno odgovoriti da li sam iskren... mene moj INSEKT nikad ne vara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A sa tobom ću na okršaj kod ''zlatnog burenceta'' ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Žex je napisao: Julia je napisao: Žex je napisao: Kao što pre rekoh ko će uopšte znati da li ću vam iskreno odgovoriti da li sam iskren... mene moj INSEKT nikad ne vara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A sa tobom ću na okršaj kod ''zlatnog burenceta'' ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) hahahhahahhahaha..more ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|