Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ако имаш довољно флаша, времена, воље и места у остави, само грувај. Парадајз јефтин. Ко зна шта ће бити са краставчићима и купусом. Парадајз можеш да пијеш сваки дан. Добар за крвну слику и снижавање притиска (помаже избацивање течности, чишћење организма).
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: ..kako da se moleni ukine vikend... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ... ...forum k'o bez glave vikendom, kad ona skita.. ..znači..moleni pod hitno ukinuti vikend... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) ...znaci Minnie ti mene malo prc prc ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ... msm ne bunim se ako vec mora da me neko TO i TO , dobro sam prosla. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
поЧело је врзино коло до наредног августа ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Minnie je napisao: ..kako da se moleni ukine vikend... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ... ...forum k'o bez glave vikendom, kad ona skita.. ..znači..moleni pod hitno ukinuti vikend... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) ...znaci Minnie ti mene malo prc prc ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ... msm ne bunim se ako vec mora da me neko TO i TO , dobro sam prosla. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ..koje bre prc, prc...i to tebe...maxe tamo....samo sam 'tela reći da meni nedostaješ vikendom..forum bre, niđe veze kad tebe nema..... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ...nit' poleta, nit' elana...muški bez nadahnuća..žene nemaju kome da zavide i eto...reko' već, niđe veze...ja sam navučena na čitanje tvojih komentara i uvek mi fale i to je to...ljubnem te 'vako neprobuđena... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
razmisljam da napadnem ovu mini dok je snena
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UtherPendragon je napisao: samleo sam paradaiz ispalo mi 20 flasha pa razmisljam dal mi nije malo i ja se nesto mislim dvadeset ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
malo je komsinice.."zima dolazi" sto bi rekao ned stark.. nadajmo se da ce potrajati barem 9 meseci.. ja cu jos 2 ture po 20 kila
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: Molena je napisao: Minnie je napisao: ..kako da se moleni ukine vikend... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ... ...forum k'o bez glave vikendom, kad ona skita.. ..znači..moleni pod hitno ukinuti vikend... ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) ...znaci Minnie ti mene malo prc prc ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ... msm ne bunim se ako vec mora da me neko TO i TO , dobro sam prosla. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ..koje bre prc, prc...i to tebe...maxe tamo....samo sam 'tela reći da meni nedostaješ vikendom..forum bre, niđe veze kad tebe nema..... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ...nit' poleta, nit' elana...muški bez nadahnuća..žene nemaju kome da zavide i eto...reko' već, niđe veze...ja sam navučena na čitanje tvojih komentara i uvek mi fale i to je to...ljubnem te 'vako neprobuđena... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Haj da ti priznam nesto tako neprobudjenoj :* Znala sam ja da ti to tako mislis, ali nesto mi lijepo citati tvoje postove i tvoja objasnjenja, a znala sam da ces mi 'pojasniti' hehe..sta cu kad te mirisem juznjacki..posebno, drugacije ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .... Ljubnem te taku neprobudenu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UtherPendragon je napisao: malo je komsinice.."zima dolazi" sto bi rekao ned stark.. nadajmo se da ce potrajati barem 9 meseci.. ja cu jos 2 ture po 20 kila Da znas. Vise mi se svidja domaci, od ovog kupovnog. Moracu da zasucem rukave konacno.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
UtherPendragon je napisao: razmisljam da napadnem ovu mini dok je snena ...maxe tamo...mene đed vaspit'o da i snena držim oružje na gotovs...a oružja kolko oš... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|