Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
gle ovu Molenu sve pokvari
moš misliti kako postoji ta riječ ja nisam čuo, a ako ja nisam čuo...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ako nisi cuo to znaci da si tudum a mozda ne znas ni sta znaci rijec "tudum" rado cu ti j eobjasniti hihiihh
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bože Pic...sad si me podsjetio na jednu osobu iz prošlosti 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
postoi riječ..šalabajzeru jedan isto kao sto postoji i šalabahter ja ih u skoli koristila..uglavnom sam ih kopirala od drugih..uvijek mi je bilo mrsko da ih pravim e bas ste tudumi pa ne znate nista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Bože Pic...sad si me podsjetio na jednu osobu iz prošlosti  neka lijepa sjećanja nadam se
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
salabahter ahhaha meni presmjesna rijec kod nas se za to kaze "puškice" ja sam uvek sama pisala, onako sitno sitno kad uzmem od drugih ne mogu se snaci a bila sam kukavica, uvjek 5 sati se mucim pisati a na kraju ih ni ne upotrebim
a yasto se zovu pushkice nema mi logike mozda ako profesor uhvati sa pushkicom ,kao upuca te kecom u dnevnik hahah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 12 Avg 2013, 23:03, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Picard je napisao: GiGi je napisao: Bože Pic...sad si me podsjetio na jednu osobu iz prošlosti  neka lijepa sjećanja nadam se relativno lijepa
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Dajte Picarda na stolicu da mu postavim svega pet pitanja.
|
|
Picard
|
|

P

|
evo ni Gigi nikad čula slučajnost?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Komsinica je napisao: Dajte Picarda na stolicu da mu postavim svega pet pitanja. ma ni govora
|
|
|
|
|
|