Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: kod vas se kaze salabahter hahaahahha prvi put cujem, slicno rijeci salabajzer A što je šalabajzer? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: Picard je napisao: Iz svega ovoga se da zaključiti da smo Gigi i ja kompatibilni i to jaaaaako Da, da...sad to kao kompatibilni...  nije šala
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: -Ko ti je interesantniji forumas Picard ili Boss? E vidiš...oba, drugačiji su...oba imaju ono nešto zanimljivo...tu neku notu ludosti..tako nekako.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: GiGi je napisao: Picard je napisao: Iz svega ovoga se da zaključiti da smo Gigi i ja kompatibilni i to jaaaaako Da, da...sad to kao kompatibilni...  nije šala dobro ako ti tako kažeš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Šalabajzeru jedan, ahahaha kako smjesno zvuci otkud znam tacno znacenje, ali ja to shvatam kao kad kazes osobi koja voli da se sali,kao ludaku pozitivni mozda gresim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne izmisljam to sam cula u reali kad ljudi kazu
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne znam Megi...ja za to nisam čula... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
šalabajzer bi u slobodnom prijevodi znacilo zaebant..onaj ko voli da zaebava i koji je uvijek ima odgovor onako saljivog karaktera....uvijek se zna snaći na neki pravi nacin...šalabajzer..Megi je u pravu. Caos svima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: šalabajzer bi u slobodnom prijevodi znacilo zaebant..onaj ko voli da zaebava i koji je uvijek ima odgovor onako saljivog karaktera....uvijek se zna snaći na neki pravi nacin...šalabajzer..Megi je u pravu. Caos svima  SPAAAAS U PRAVI CAAAAAS Hvala molena, hvala Bogu da neko cuo za tu rijec ispalo bi da stvarno izmisljam
|
|
|
|
|
|