Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
auu Boss al si se raspisao sve je to moglo stati u jedan nick MeGi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
misliš ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: duhovit kao Trile, kreativan kao Minnie, nesebičan kao Zlobni, pozitivan kao MeGi, komunikativan kao Molena, ljubazan kao GiGi, zezator kao LaYa ili Just, pronicljiv kao ASG, dosadan kao Pitt, samokritičan kao Picard... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Salim se naravno, mozda ti trebaju malo izmjene. zabavan i naporan kao Pitt a i gdje Picarda da stavis da samokritican:)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I meni je bilo zanimljivo to da je Picard samokritičan...ne doživljavam ga tako... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
ironija, sarkazam... Pittov kvalitet - dosadan, samokritičnost Picardova ovo-ono... boli me glava ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i zub boli kad je supalj:)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A Megi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
hvala vam, i gde čule i gde ne čule... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
moje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...trebobi vazda da bude ves'o... ...recimo..cim mu pustis neku veselu pesmu..a on odma ruke gore..sharafimo zharulje..op op op...
|
|
|
|
|
|