Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Treba biti mix Molene, Bossa, Megi, Picarda, Julije, Trileta, Žexa, Oluje, Iskre...eto...tako nekako...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
izbacis prvih pet i zadnja tri
takav treba da bude
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa valjda ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kao Trile
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
GiGi je napisao: Treba biti mix Molene, Bossa, Megi, Picarda, Julije, Trileta, Žexa, Oluje, Iskre...eto...tako nekako... Uhhhhhhhhhhhhhhh..kakav bi to mix bio... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...da tera kosu na prirodno..ko majk hamer...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da tera svoje
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
da bude kao ja.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemoj preterivati Julija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
duhovit kao Trile, kreativan kao Minnie, nesebičan kao Zlobni, pozitivan kao MeGi, komunikativan kao Molena, ljubazan kao GiGi, zezator kao LaYa ili Just, pronicljiv kao ASG, dosadan kao Pitt, samokritičan kao Picard... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|