Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..da se vratimo na onaj sastanak u troje... megi je izričita da se vidite samo vas dvoje gigi je takođe izričita da se vidite vas dvoje pojavljuje se asg i hoće i ona sastaka u istom terminu, al' sami odluči se savet od minne..samoubijaj se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .il' još bolje..logautiši se i man' se minnie troture u sitne sate.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam svoje napisao, ne vredi da se ubeđuješ sa mnom. Ako imaš još pitanja, odgovoriću ujutru. Sad idem u krevet, rano ustajem. P.S. Pitanja su ti kao i uvek, zanimljiva. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..hehe..vrdaš..al' niš..srediću te kad tad.. lepi snovi.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..da se vratimo na onaj sastanak u troje... megi je izričita da se vidite samo vas dvoje gigi je takođe izričita da se vidite vas dvoje pojavljuje se asg i hoće i ona sastaka u istom terminu, al' sami odluči se savet od minne..samoubijaj se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .il' još bolje..logautiši se i man' se minnie troture u sitne sate.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) U tom slučaju, sastanak sa GiGI. O ASG najviše znam, o MeGi koliko-toliko sam mogao da ''zaključim'' sa foruma, o GiGi slabo šta znam. A ja sam radoznao, ne kao ti ili Molena, ali... Želim da upoznam GiGi, dakle. A sastanak k'o sastanak, nisi definisala...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..hehe..vrdaš..al' niš..srediću te kad tad.. lepi snovi.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ne bi me motkom naterala ni da razmislim šta bih napisao u tih 6 pp-ova. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: Minnie je napisao: ..da se vratimo na onaj sastanak u troje... megi je izričita da se vidite samo vas dvoje gigi je takođe izričita da se vidite vas dvoje pojavljuje se asg i hoće i ona sastaka u istom terminu, al' sami odluči se savet od minne..samoubijaj se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .il' još bolje..logautiši se i man' se minnie troture u sitne sate.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) U tom slučaju, sastanak sa GiGI. O ASG najviše znam, o MeGi koliko-toliko sam mogao da ''zaključim'' sa foruma, o GiGi slabo šta znam. A ja sam radoznao, ne kao ti ili Molena, ali... Želim da upoznam GiGi, dakle. A sastanak k'o sastanak, nisi definisala... ..mislila sam na ono..studentice..neke bivše neke aktuelne..ne mog' te dobit na fon..a treba im stručni savet..pa eto..mislila sam na taj sastanak...poslovni... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: Minnie je napisao: ..hehe..vrdaš..al' niš..srediću te kad tad.. lepi snovi.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ne bi me motkom naterala ni da razmislim šta bih napisao u tih 6 pp-ova. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ..bitno je kome..a moš se kopirati sa neta šta oš... ..Boske....znam ja biti i groznija al' ti si pošteđen... ..lepo sni.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: Boss je napisao: Minnie je napisao: ..da se vratimo na onaj sastanak u troje... megi je izričita da se vidite samo vas dvoje gigi je takođe izričita da se vidite vas dvoje pojavljuje se asg i hoće i ona sastaka u istom terminu, al' sami odluči se savet od minne..samoubijaj se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) .il' još bolje..logautiši se i man' se minnie troture u sitne sate.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) U tom slučaju, sastanak sa GiGI. O ASG najviše znam, o MeGi koliko-toliko sam mogao da ''zaključim'' sa foruma, o GiGi slabo šta znam. A ja sam radoznao, ne kao ti ili Molena, ali... Želim da upoznam GiGi, dakle. A sastanak k'o sastanak, nisi definisala... ..mislila sam na ono..studentice..neke bivše neke aktuelne..ne mog' te dobit na fon..a treba im stručni savet..pa eto..mislila sam na taj sastanak...poslovni... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Hehe, sačekala da se logautišem pa me zeznula. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Kako sam samo naivan. ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Na stolicu će da sedne GiGi, valjda. Htela je da ja sednem, neka sad snosi posledice. Toliko od mene... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Hajde GiGi, udobno se smesti ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|