Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e da...otkud ti na ovom forumu..mislim..ko te zvao...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Minnie je napisao: recimo...desi se...da imaš priliku za sastanak uživo i sa gigi i sa megi...al' u isto vreme...šta bi uradio..ne sumljam da bi želeo da vidiš obe.. 1. pokušao sve, da termine razdvojiš i vidiš i jednu i drugu 2. zakazao sastanak u troje3. video gigi, ispalio megi 4. video megi, ispalio gigi ..nemo' slučajno da mi vrdaš sa odgovorima..jel' jasno... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..e da...otkud ti na ovom forumu..mislim..ko te zvao... dobio sam link od ASG.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
precrtaj bitne
vujo- naopački vučica- bubi debilko- mad molena- iskra zlobni -sin julija- nikita
jesi li površan ?..ili prostudiraš svako pitanje koje ti neko ovde postavi
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: Minnie je napisao: ..e da...otkud ti na ovom forumu..mislim..ko te zvao... dobio sam link od ASG. ..hehe..a ko je zvao ASG...moja radoznalost nema granice ... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: precrtaj bitne
vujo- naopački vučica- bubi debilko- mad molena- iskra zlobni -sin julija- nikita
jesi li površan ?..ili prostudiraš svako pitanje koje ti neko ovde postavi površan sam i precrtao sam bitne ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: Boss je napisao: Minnie je napisao: ..e da...otkud ti na ovom forumu..mislim..ko te zvao... dobio sam link od ASG. ..hehe..a ko je zvao ASG...moja radoznalost nema granice ... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ne bih znao, možda Wuki, ili Wuki Vuju a Vuja ASG ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..bravo...za ono neko pitanje...o površnosti..
..e 'vako...sledeći izazov ti je da napišeš erotski pp za tri forumašice po svom izboru..
1. 2 3.
..i tri udvaračka..msm..pederska pp trojici forumaša..
1. 2. 3.
..znači u sklopu igrice..istina izazov..ko bi to po tebi najnormalnije prihvatio..ili ko ti ne bi hebo nanulicu naninu..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: ..bravo...za ono neko pitanje...o površnosti..
..e 'vako...sledeći izazov ti je da napišeš erotski pp za tri forumašice po svom izboru..
1. 2 3.
..i tri udvaračka..msm..pederska pp trojici forumaša..
1. 2. 3.
..znači u sklopu igrice..istina izazov..ko bi to po tebi najnormalnije prihvatio..ili ko ti ne bi hebo nanulicu naninu.. Ovaj izazov Boss ne bi ispunio. Znači, nemam pojma ko bi to normalno prihvatio a ko ne.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
e nema bre vrdanja...vidiš kolko slovaca sam iskuckala i ti da me otamburaš.. ..lupi bilo koga i napiši, lupio sam.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i šta te briga ovo je hipotetički..a na igrici se ne pomaljaj ako kad oživi a ja budem online.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|