Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
pamti pa vrati ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Zvrk jedan ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
znači..boske sedi..mogu da počnem ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
čiju forumsku šifru bi voleo da imaš.... ..ne prihvatam ono...zgražavam se od čitanja tuđih pp i slično... ..oću muškog i ženskog forumaša... p.s.ako vidim da si iskren možda ti te čifre i nabavim.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
hehe Da ti udovoljim, Molena, MeGi i Vuja. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
...recimo da ti na igrici , istina- izazov zapadne da moraš da pišeš sa naloga nekog forumaša-ice, određeno vreme, i možeš da biraš...čiji bi to nalog bio...i zbog čega...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sviđaju mi se ova Minnina pitanja 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Sa Pittovog, da se uverite kako i on može biti normalan i da ostanete zbunjeni.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
recimo...desi se...da imaš priliku za sastanak uživo i sa gigi i sa megi...al' u isto vreme...šta bi uradio..ne sumljam da bi želeo da vidiš obe.. 1. pokušao sve, da termine razdvojiš i vidiš i jednu i drugu 2. zakazao sastanak u troje 3. video gigi, ispalio megi 4. video megi, ispalio gigi ..nemo' slučajno da mi vrdaš sa odgovorima..jel' jasno... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: Sa Pittovog, da se uverite kako i on može biti normalan i da ostanete zbunjeni. ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) .. ..majke mi, odgovorila bi' isto...al razlozi nam nisu isti.....ja bi bila Pit, da se dobro zabavim..hebe mi se za utisak... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|