Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aha onda ok izgleda te nesto bas povredilo kad tako mislis ali sve se to promjeni
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: aha onda ok izgleda te nesto bas povredilo kad tako mislis ali sve se to promjeni Nije mene samo tu tupavu Dušu ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
sad cu ja da otvorim dusu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
da, za Dušu samo smeh je lek
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ovo je bas smjeh i lek za usi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
ubi me ovaj dosadni zivot, ajde neka se vec jednom nesto desi
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ovaj forum je čudo jako mi se sviđa i sve
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Вучица je napisao: Ne razumem zašto moram da imam mišljenje ko drugi?! I kakve veze sad pisanje po temama ima veze s dušom, pre ima veze s trenutnim raspoloženjem U net-svetu Duši nije mesto, eto ni ja ne mislim ko ti ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) znaci li to da kada ulazimo na Net, dusu treba da ostavimo ispred??? Ustvari cisto sumnjam da ovde iko ozbiljno ''otvara'' dusu..pogotovo za neke ozbiljne stvari jerje sam forum zabavnog tipa a ovo samo jos jedna zabavna ''igrica'' to je moje misljenje naravno, ne namecem ga nikome
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ma nije normlno kolko sam se raspisala..hbt..još mi samo fali da kročim u kafanu i onda sam definitivno pukla...il' ne do bog da počnem da četujem... ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) ..uništila bi reputaciju "lenčuge od tastature"...majke mi..
|
|
|
|
|
|