Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: danas smo drugarica i ja vozile kabriolet pored plaze odvrnule muziku i gas do daske al je bilo extraaaaaaa svima smo mahale i slale poljupce ovako to bile sele smo na stiroporu, i drugi ispred nas stavile popreko, to je bila hauba a ja sam uzela poklopac od kante, to je bio volan pustile pesmu na telefonu "R8 audi, nocas ljubis me na haui ispred nas je more, more crne gore, pored tebe osecam se najbolje" menjale smos e volanom, malo ona vozi, malo ja a tegla nam je posluzila kao pice sve je bilo super dok nam hauba *stirpor nije pao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i sacuvale smo snimak s anaseg letovanja i burnog dana za uspomenu sve me ovo iza usiju bolelo, koliko sam se smejala Megi ako dobijem otkaz..kao neuracunjljiva..jer se smejem sama sa sobom..DA znas da si ti kriva Ako dobijes otkaz dodji kod mene da ubijas dosadu mastajuci Ma da, Molena sve je to zabelezeno, i kazem ja drugarici kad budemo gledale taj snimak gdje sedimo na stiroporu tada cemo biti u pravom ferariju a poslije toga smo snimale spot sele smo u veci plasticnu kantu, i polivale se crevom, kao na bazenu smo ahahha i onda se kao isuncamo ulazimo u njen Jugo, a u pozadini ide pjesma "nemam nocas ja za hotel samo neku sicu, necu , dobar si u dusi, al necu u jugicu" e posle tog dijela, idemo u kafic, tj penjemo se na njenu terasu i opet sedimo na stiropor, imamo pepsi colu i cigarete E tako se ubija dosada ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Koliko god da čovek dušu otvori u pisanom formatu, uvek će se naći neki par očiju koji će napisano razumeti suprotno značenju istog... i onda će ta duša biti označena kao vaka il naka, naćiće se neko ko će sebi dati za pravo da istoj toj duši sudi i presudjuje...
tako da dušu ne otvaram, nije joj mesto u net-svetu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ih Vucice pa dusu otvaras zbog sebe valjda a ne zbog drugih Mosh misliti , nije ti niko rod a ni pomoz Bog pa da brines o tome sta ce neko pomisliti
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
eto MeGi upravo pisah o nerazumevanju napisanog potpuno si me pogrešnp pročitala
Duši nije mesto u net-svetu kad tad će taj neko kome se ista pokaže (msm na dušu) iskoristiti to kao oružje protivu osobe koja je istu otvorila
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa onda nemoj pisat ni na jednoj temi jer i na drugima te mogu pogresno shvatiti ahahah Moze da iskoristi kao oruzije ali okrenuto prema sebi aj ok necu vise komentarisat al ne mislim kao ti:)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Ne razumem zašto moram da imam mišljenje ko drugi?! I kakve veze sad pisanje po temama ima veze s dušom, pre ima veze s trenutnim raspoloženjem U net-svetu Duši nije mesto, eto ni ja ne mislim ko ti ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa kako nema veze, jer valjda sve sto pises po forumu pises ti, iz duse kao i svi drugi:)
mnogo si bre ozbiljna vucice
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Ozbiljnan naslov teme zahteva malko ozbiljnija slova sa Dušama se neigram al na ovom net-svetu upoznah popriličan broj ljudi koji tako olako prelaze preko Duša drugijeh ljudi da se pitam postoji li kraj Praznini koja zveči (mislim na te ljude)
Posanje iz duše da ali način pisanja u datom momentu je samo i isključivo stvar raspoloženja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
upoznah popriličan broj ljudi koji tako olako prelaze preko Duša drugijeh ljudi
ako se ovo odnosi da si ih licno upoznala onda ok, a ako mislis ovako preko slova , onda mozda si i te pogresno razumela kao sto mislis da i tebe drugi pogresno citaju
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nikoga ja pogrešno nisam razumela Megi. Citiranje napisanog je sitničavost pošto ne stavih znake interpunkcije na ‚‚upoznah‚‚ bila svedok a i akter kada se Duša ko otirač tretirala...
Ne mislim da me drugi pogrešno čitaju, sami to pišu.
|
|
|
|
|
|