Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Avg 2025, 11:32

Autoru Poruka
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 00:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Slažem se. Odgovori će biti zanimljivi.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 00:07
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Moline odgovore je uvijek gušt čitat.

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 00:10
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Molena je napisao:
auuuuu Komsinice
vidi ja cu ti odgovoriti na ova pitanja
ali nemoj mene na stolicu..vec sam bila milion puta
i svi su vec sve pitali...dosta vise, ozbiljno ti kazem

ja predlazem Cupku...ona nije bila nikako ako se ne varam..bolje tako :)

Pravila su takva da ja odredjujem sledeceg, valjda [kez.gif]
Ja pojma nemam da si ti bila na vrucoj stolici, mrzi me da prevrcem strane ove teme.
Sto se mene tice, ti ostajes na stolici koliko sati je potrebno, pa posle stavi Čupku.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 00:16
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Komsinica je napisao:
00:03 kraj mog boravka na vrucoj stolici [jupijaja.gif]

Sledeci ispitanik je: MOLENA! :p

Molena, odmah pitanja za tebe

1. Koliko si svestrana? ....svestrana i previse, treba mi neko da me smiri haha
2. Koliko ti tesko padaju kilometri udaljenosti od kuce?....kako kad, ali generalno ne bas tako tesko, snadjem se ja.
3. Kako se snalazis u sasvim suprotnom okruzenju?....zadovoljna sam, sve je novo, krositis to ( ovo je povezano sa svestranoscu)
4. Da li te je nekada strah sto si stranac u tudjoj zemlji?...ponekad da
5. Kakav utisak na tebe ostavljaju crnci?....ne bih da generaliziram. pokusavam da ih gledam individualno..ali neki generalni utisak je da su ljeni
6. Da li si pozelela emotivni kontakt (da ne kazem sex) sa crncem?....jesam.
7. Za kim ti srce uzdise?....za jednim mangupom [treptrep.gif]
8. Kada si se ti zadnji put ljubila strasno? (samo vracam xaxaxa)....ne bas tako davno.
9. Zbog kojih, ili kakvih razloga ne dodje do susreta?....zato sto tako treba da bude bi bio najlogicniji odgovor.
10. Da li si razocarana? Ukoliko jesi, u koga i iz kog razloga?...inace u zivotu ili!?, jesam i mislim da su razocarenja sastavni dio zivota.
11. Kada bi mogla da vratis vreme, sta bi promenila?....fakultet mozda, sad vise nisam ni sigurna jer sam zavoljela to sto radim.
12. Za koga na forumu tvrdis da je pismen u svakom pogledu?....za Mada.
13. Za koga na forumu tvrdis da nije iskren?....ne zam vise, ne opterecujem se time, pokusavam ne gledati na to tako.
14. Koga na forumu smatras sebi bliskom osobom?...Laki mi je dosta bliska i volim je, Casual, Zex, Picard, Trile, Megi
15. Koje destinacije bi volela da posetis i iz kog razloga?...Moskva ne privlaci, Irska..i jos mnoge
16. Sta te tišti?....trenutno nista
17. Koji je razlog tvog potpunog napustanja onog foruma?...banovali me :D
18. Od koga ti se, da prostis (izvinite na izrazu), prokenja kada ga vidis da je online i zasto?....vise nikoga, nekad je to bio Pitt priznajem, ali veceras smo se pomirili :D
19. Da li znas cirilicu? (i citanje i pisanje)....naravno generacijo!
20. Da li ce Oliver Dragojevic doci u Beograd? .... ja bih to voljela iskreno, ali ne znam.
21. Kojim poslom bi volela da se bavis?....novinarstvom ili bilo kakvim radom s ljudima
22. U kom vec snimljenom filmu bi volela da igras? Koju ulogu i iz kog razloga?....ne pada mi nista na pametno na pamet...mozda u seriji mi nismo rode :D
23. Sa kim bi snimila duet?....s Halidom Beslicem haha
24. Sta je za tebe znaci prijateljstvo?....znaci mi mnogo i kao u svakom odnosu iskrenost je najvaznija
25. Koliko puta si rizikovala bez zastite tokom sexa?...dosta puta, jbg...ali i to je povezano s povjerenjem valjda
26. Zasto se pojedinci drugacije predstavljaju na netu, u odnosu na realan zivot?.... iz njima znanih razloga..valjda da uljepsaju stvari jer uglavnom se predstavljau boljima nego jesu
27. Kada ces se odluciti za saplitanje o ludi kamen?....ne razmisljam o tome jos uvijek, kad dodje doslo
28. Da li si potpuno srecna?....nisam potpuno da se ne lazemo
29. Sta mislis, iz kog razloga sam bas tebe smestila na vrucu stolicu?....nisi me nikada ispitivala na vrucoj stolici, vecinu odgovora znas od ranije, a i draga sam ti kao i ti meni ;)
30. Na koliko pitanja nisi odgovorila iskreno?
....na sva sam pitanja odgovorila iskreno

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 00:35
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

1. Cega se najradije prisecas iz detinjstva?
2. Gde bi volela da si sada i sa kim?
3. Kog patenta bi volela da si vlasnik?
4. Sta te cini srecnom?
5. O cemu trenutno razmisljas?
6. Da li bi volela da budes gradonacelnik svog grada? Ukoliko bi, kako bi se postavila? Ukoliko ne bi, iz kog razloga?
7. Sta mislis o korupciji?
8. Da li imas cenu?
9. Da li ima zivih bica na Mesecu?
10. Sta mislis o ljudskom faktoru u vezi globalnog zagrevanja?
11. Sta mislis da li medju teorijama zavere ima izmisljotina/istine?
12. Koje strane jezike govoris?
13. Sta mislis o losim odnosima ex republika? Da li ce to nekada moci da se resi?
14. Da li mislis da Kosovo ne pripada Srbiji?
15. Sta mislis o estetskoj hirurgiji?
16. Da li si skoro zaplakala i iz kog razloga?
17. Koja je tvoja omiljena hrana?
18. Sta ti u ovom momentu bas, bas nedostaje?
19. Cime plenis?
20. Da li te i muskraci i zene vole? Ne mislim iskucivo sexualno
21. Kakve ljude postujes, a kakve ne?
22. Da li uzivas u salsi? Savladala je ono potpuno? (mada nikada ne moze potpuno)
23. Kada dodjes kuci, ugasis komp, stanes potpuno sama... ono pred spavanje, o cemu razmisljas?

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 12:41
Korisnikov avatar
*VIP*

Nestade mi neta sinoc...pa cu sada da ti odgovorim, nadam se da ne zamjeris :)

Komsinica je napisao:
1.Cega se najradije prisecas iz detinjstva?....gluposti i pizdarija koje sam radila, nestasna od malih nogu bila.
2. Gde bi volela da si sada i sa kim?....na Kreti s mangupom jednim ;)
3. Kog patenta bi volela da si vlasnik?...auu, dje me nadje haha...ima ih dosta zanimljivih,ali posto se bojim grmljevine neka bude gromobran koji je izumio Benjamin Franklin.
4. Sta te cini srecnom?....kada su ljudi oko mene sretni.
5. O cemu trenutno razmisljas?....o tvojim pitanjima :)
6. Da li bi volela da budes gradonacelnik svog grada? Ukoliko bi, kako bi se postavila? Ukoliko ne bi, iz kog razloga?....Ne bih, nemam tih afiniteta, a i moj je grad specifican..podjeljen fizicki ali ne u glavama ljudi, dosta tesko...
7. Sta mislis o korupciji?....zgrazavam se..prezirala uvijek i prvi put se susrela s korpucijom na fakultetu i odbila da platim.Ovdje sam okruzena korupcijom i jedino tako mogu da opstanem.
8. Da li imas cenu?....vjerujem da imam ( iako ovdje ne govorim o materijalnoj vrijednosti)
9. Da li ima zivih bica na Mesecu?...ima ima,vladajuca elita Rusije i Amerike, kao i svi zlocinci..stvaraju novi svjetski poredak :D
10. Sta mislis o ljudskom faktoru u vezi globalnog zagrevanja?....pa vjerovatno da ga ima, ali ne mislim da je on u tolikoj mjeri snazan kao sto nas bombarduju amerikanci uglavnom...eto led se na sjeveru topi radi ljudskog faktora a automtski i razina mora se dize radi toga..maa daaa.Istina da je sve veci broj automobila, elektrana i da zbog toga dolazi do zatopljenja..ali nije sve ljudski faktor....uhh, al' udavi.
11. Sta mislis da li medju teorijama zavere ima izmisljotina/istine?...ima i jednog i drugog...Meni je najlakse reci da je nesto teorija zavjere [kez.gif] ..
12. Koje strane jezike govoris? ....engleski, ucim francuski intenzivno jer sam na tom govornom podrucju, nesto malo njemackog iako sam ga ucila u srednjoj skoli, zavrsila neka dva stupnja talijanskog i znam se predstaviti i pitati osnovno hahah.
13. Sta mislis o losim odnosima ex republika? Da li ce to nekada moci da se resi?...kao prvo ne mislim da su odnosi toliko losi,a granice me ne zanimaju, zanimaju me ljudi..a tu mislim da ima pomaka kod mnogih...neki jer su takvi cijeli zivot, neke je kriza natjerala i zaboli ih..ekonomija ce sve da popravi,to sam sigurna.
14. Da li mislis da Kosovo ne pripada Srbiji?...nemam pojma, ali stvarno...bas sam neinformirana po tom pitanju. Ovdje ima puno kosovara i srbijanaca i svi dobro funkcioniraju..kao sto rekoh granice su nebitne, bitni su ljudi.
15. Sta mislis o estetskoj hirurgiji?....u zdravstvene svrhe uvijek podrzavam...problem je sto je danas mnogi koriste pogresno kao i sve ostalo, da bi privukli paznju na sebe.
16. Da li si skoro zaplakala i iz kog razloga?...jesam,osjecala sam se tako...
17. Koja je tvoja omiljena hrana?...meso
18. Sta ti u ovom momentu bas, bas nedostaje?...sada bas sada...da sam u svom stanu i da okrenem telefon i kazem bicu za 20 minuta u aktu, ko je za kavu nek dodje..poslije cemo vidjeti, nedjelja je..mozda rostilj Neretva, mozda do mora...ahhh.
19. Cime plenis?....pojavom...dobrom energijom
20. Da li te i muskraci i zene vole? Ne mislim iskucivo sexualno.....mislim da DA...govorim o reali.
21. Kakve ljude postujes, a kakve ne?...postuem vrijedne(sta god oni radili), ne volim ljencuge i pasivce
22. Da li uzivas u salsi? Savladala je ono potpuno? (mada nikada ne moze potpuno)....uzivam ali bas uzivam hahaha...nisam je svladala potpuno, puno je koraka i lako mi je gledati i pratiti, nazivi imena tih koraka na francuskom su aaaaaaaaagrrrrr :D
23. Kada dodjes kuci, ugasis komp, stanes potpuno sama... ono pred spavanje, o cemu razmisljas?....o decembru :)

[pozz.gif]

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 13:44
Korisnikov avatar
rang
rang

[d_coffee.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 13:52
Korisnikov avatar
*VIP*

sta je sad s tobom hahahah

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 13:53
Korisnikov avatar
rang
rang

skrećem pažnju na moje prisustvo

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 11 Avg 2013, 13:55
Korisnikov avatar
*VIP*

vec sam pomislila da je do mojih odgovora nesto...
ako si sjeo na stolicu..sjedi, ali ja sam nesto losa s inspiracijom jos uvijek

a i ja bih Cupku postavila...msm red je

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu