00:03 kraj mog boravka na vrucoj stolici
Sledeci ispitanik je: MOLENA! :p
Molena, odmah pitanja za tebe
1. Koliko si svestrana? ....svestrana i previse, treba mi neko da me smiri haha
2. Koliko ti tesko padaju kilometri udaljenosti od kuce?....kako kad, ali generalno ne bas tako tesko, snadjem se ja.
3. Kako se snalazis u sasvim suprotnom okruzenju?....zadovoljna sam, sve je novo, krositis to ( ovo je povezano sa svestranoscu)
4. Da li te je nekada strah sto si stranac u tudjoj zemlji?...ponekad da
5. Kakav utisak na tebe ostavljaju crnci?....ne bih da generaliziram. pokusavam da ih gledam individualno..ali neki generalni utisak je da su ljeni
6. Da li si pozelela emotivni kontakt (da ne kazem sex) sa crncem?....jesam.
7. Za kim ti srce uzdise?....za jednim mangupom
8. Kada si se ti zadnji put ljubila strasno? (samo vracam xaxaxa)....ne bas tako davno.
9. Zbog kojih, ili kakvih razloga ne dodje do susreta?....zato sto tako treba da bude bi bio najlogicniji odgovor.
10. Da li si razocarana? Ukoliko jesi, u koga i iz kog razloga?...inace u zivotu ili!?, jesam i mislim da su razocarenja sastavni dio zivota.
11. Kada bi mogla da vratis vreme, sta bi promenila?....fakultet mozda, sad vise nisam ni sigurna jer sam zavoljela to sto radim.
12. Za koga na forumu tvrdis da je pismen u svakom pogledu?....za Mada.
13. Za koga na forumu tvrdis da nije iskren?....ne zam vise, ne opterecujem se time, pokusavam ne gledati na to tako.
14. Koga na forumu smatras sebi bliskom osobom?...Laki mi je dosta bliska i volim je, Casual, Zex, Picard, Trile, Megi
15. Koje destinacije bi volela da posetis i iz kog razloga?...Moskva ne privlaci, Irska..i jos mnoge
16. Sta te tišti?....trenutno nista
17. Koji je razlog tvog potpunog napustanja onog foruma?...banovali me
18. Od koga ti se, da prostis (izvinite na izrazu), prokenja kada ga vidis da je online i zasto?....vise nikoga, nekad je to bio Pitt priznajem, ali veceras smo se pomirili

19. Da li znas cirilicu? (i citanje i pisanje)....naravno generacijo!
20. Da li ce Oliver Dragojevic doci u Beograd? .... ja bih to voljela iskreno, ali ne znam.
21. Kojim poslom bi volela da se bavis?....novinarstvom ili bilo kakvim radom s ljudima
22. U kom vec snimljenom filmu bi volela da igras? Koju ulogu i iz kog razloga?....ne pada mi nista na pametno na pamet...mozda u seriji mi nismo rode

23. Sa kim bi snimila duet?....s Halidom Beslicem haha
24. Sta je za tebe znaci prijateljstvo?....znaci mi mnogo i kao u svakom odnosu iskrenost je najvaznija
25. Koliko puta si rizikovala bez zastite tokom sexa?...dosta puta, jbg...ali i to je povezano s povjerenjem valjda
26. Zasto se pojedinci drugacije predstavljaju na netu, u odnosu na realan zivot?.... iz njima znanih razloga..valjda da uljepsaju stvari jer uglavnom se predstavljau boljima nego jesu
27. Kada ces se odluciti za saplitanje o ludi kamen?....ne razmisljam o tome jos uvijek, kad dodje doslo
28. Da li si potpuno srecna?....nisam potpuno da se ne lazemo
29. Sta mislis, iz kog razloga sam bas tebe smestila na vrucu stolicu?....nisi me nikada ispitivala na vrucoj stolici, vecinu odgovora znas od ranije, a i draga sam ti kao i ti meni

30. Na koliko pitanja nisi odgovorila iskreno?