Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: -Tvoje lose navike su? -Lijep rijec otvara sva vrata..mislis li da je tako? ( s obzirom na iskustva iz bolnica u zadnje vrijeme) -Da li si upoznala nekoga sa foruma i koga? -Kada ce Ceca zapjevati u Zagrebu? -Koliko je Srbiji vazan ulazak u EU? -Imas li vise muskih ili zenskih prijatelja? -Da li jos uvijek tragas za osobom s kojom zelis provesti ostatak svog zivota? ( ne zaebavaj me hahah) Mnogo toga radim u minut do dvanaest. Ali moram i da se pohvalim da sam losu naviku kasnjenja, sanirala. Naravno da jesam. Jednu divnu osobu. Nikada. Podeljena su misljenja. Videcemo. Za dva prijatelja vodi muska populacija. Covek ne traga, jednostavno se dogodi.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Filozofu..gora si od mene ...hahah Poslije ce biti jos pitanja...i ne smisljam ja to, vidis da izlazi iz mene haha. A mozda ce i jos neko da ti sta postavi..nema puno forumasa sada online...do ponoci si rekla da si na stolici/fotelji..pa nek tako bude.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
xaxaxa znaci mogu sada da iskocim iz vruce stolice i danem dusom :p
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Komsinice imas jos sat ipo...
Kako ti je bilo na vrucoj stolici? Sta hoces a sta neces? Imas jabuku,paradajz i avokado...kako bi to pojela? Sta sada slusas? Komedija ili triler?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Opaa Komsinica aj da pitam
- Ko je po tebi najveca tracara na forumu? - Da li te neko sa foruma nervira? - Sta volis raditi u slobodno vreme? - Da li pijes caj od kamilice ili hibiskus? ahaha
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Komsinice imas jos sat ipo...
Kako ti je bilo na vrucoj stolici? Sta hoces a sta neces? Imas jabuku,paradajz i avokado...kako bi to pojela? Sta sada slusas? Komedija ili triler? Vruce, srecom seva Svasta hocu i svasta necu Avokado mi se ne svidja, jabuku nece da mi vari zeludac, a paradajz cu da smazem kao jabuku. Tacnije gledam kosarkasku utakmicu Srbija - Ukrajina, naravno vodimo ihaj U ovom momentu, komedija.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
MeGi je napisao: Opaa Komsinica aj da pitam
- Ko je po tebi najveca tracara na forumu? - Da li te neko sa foruma nervira? - Sta volis raditi u slobodno vreme? - Da li pijes caj od kamilice ili hibiskus? ahaha Mozda ima neka nova, a da je ja ne znam. Stare su se izgleda razbezale. Vise ne. Uvek nesto razlicito. Od kamilice, hibiskus ne podnosim.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Koga sa foruma bi volela upoznati? - Koga sa foruma bi poslala u centar za bolesti zavisnosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
MeGi je napisao: -Koga sa foruma bi volela upoznati? - Koga sa foruma bi poslala u centar za bolesti zavisnosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi, ne pratis fabulu radnje draga ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) to pitanje je vec bilo, mislim na prvo Trenutno ih nema na ovom forumu. A necemo iza ledja, no, no.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Izvini senilna sam:) Pa sta da te pitam, staaa Recimooo - Kome bi opalila samar? - Koga bi sutnula nogom? - Da si na pustom ostrvu ,kog forumasa bi izabrala da te sluzi, da te ladi velikim listom, kog da te masira?
|
|
|
|
|
|