|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ima li goreg pića od bambusa
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ima, caj od Zalfije
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da ok, ako cemo pravo, opet koristis translator.. gugl
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Kad smisljas sta ces da radis danas?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
..procitas Shaleta  Teško je svakog dana, baš svakog fucking dana pokušavati biti dobar čovjek. Ima tu izazova, trenutaka kada misliš samo na sebe, kada reagiraš iz ega, kada možeš povrijediti nekoga. Svi smo takvi, svakog dana nas čekaju zamke. Ponekad radimo greške. Ali ja se držim toga da treba biti dobar. Treba biti iskren s ljudima. Zajebana je to utakmica... Milijun puta sam dobivao po nosu. Razni ljudi mi radili pakosti. Povrijedile me žene. Ali onda treba biti jači od svega, odmahnuti rukom, pokušati razumjeti situaciju, i u sebi ne zadržati niti trun frustracije, ljutnje, osvete ili pakosti... i nikada, baš nikada ne misliti i ne pričati ružno o ljudima, neznanim ili znanim, koji su na neki način bili dio naših života. Zajebano je biti čist iznutra... nemo'š to riješiti tuširanjem niti ribanjem četkom.. Ali znati da si unutra potpuno čist, da si dobar čovjek, to je možda najbolji osjećaj koji možeš zgrabiti za jaja. Ne zbog toga što ti je netko tako rekao. Ne zbog toga što te tako učila mama. Ne zbog nikoga. Nego zbog sebe. Ol rajt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Citiraj: Teško je svakog dana, baš svakog fucking dana pokušavati biti dobar čovjek. Ima tu izazova, trenutaka kada misliš samo na sebe, kada reagiraš iz ega, kada možeš povrijediti nekoga. Svi smo takvi, svakog dana nas čekaju zamke. Ponekad radimo greške. Ali ja se držim toga da treba biti dobar. Treba biti iskren s ljudima. Zajebana je to utakmica... Milijun puta sam dobivao po nosu. Razni ljudi mi radili pakosti. Povrijedile me žene. Ali onda treba biti jači od svega, odmahnuti rukom, pokušati razumjeti situaciju, i u sebi ne zadržati niti trun frustracije, ljutnje, osvete ili pakosti... i nikada, baš nikada ne misliti i ne pričati ružno o ljudima, neznanim ili znanim, koji su na neki način bili dio naših života. Zajebano je biti čist iznutra... nemo'š to riješiti tuširanjem niti ribanjem četkom.. Ali znati da si unutra potpuno čist, da si dobar čovjek, to je možda najbolji osjećaj koji možeš zgrabiti za jaja. Ne zbog toga što ti je netko tako rekao. Ne zbog toga što te tako učila mama. Ne zbog nikoga.
Nego zbog sebe. to je to. sustina. svako treba da ovome da tezi, pa dokle stigne...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
kada moras da mirujes jos jedan dan.
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
...kada nekoga volis, a nemozes to njemu reci.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ma kazi mu sta te briga...pa nek se cese 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|