Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ljuta sam na sve... na skoro sve
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
i na mene,to moguce nije..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ti da cutis ti si me ponajvise razocarao...a kao familija neka...eeee
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
slusaj ti mala..rodbina sa pravom da te naribam posteno.. neces ti meni birati tu..ima da se udas kako ja izreziram..pola pola a posle godinu dana za pravo ima da te udam..kapito
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: slusaj ti mala..rodbina sa pravom da te naribam posteno.. neces ti meni birati tu..ima da se udas kako ja izreziram..pola pola a posle godinu dana za pravo ima da te udam..kapito cek..jel ja to treba dva puta da se udam? ne, ne...to ni sa Aladinovom carobnom lampom ne bih uspela.. Pa jbt....cuj dva puta..
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
joj..kako me nervira.. jednom ko ni jednom.. samo mene slusaj i ne brini..tvoje je samo da kazes DA
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: joj..kako me nervira.. jednom ko ni jednom.. samo mene slusaj i ne brini..tvoje je samo da kazes DA dobro..da ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
u jbt..ne tako brzo e ne casis ni casa..cek bre da mu maznem testament..
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i ovi su neka rodbina aj bre,
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
a gde se zagubila Najgora?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|