Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
eh... ne, ne zelim o tome da razmisljam... necuuuuuu..ne dam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ko je bio onaj kod slavine ....?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ova Julia je gotova prolupana
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako se zivot zaebava sa mnom sve sto sam rekla nikada...PLJAS, samo te opali po glavi ko kaze...nikad ne reci nikad
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: ko kaze...nikad ne reci nikad Скоро ми једна колегиница рече: Нећу се више удавати. Никад. Њој сам рекао: Никад не реци никад. Све некако прође, сећања на прошлост, мучнина... Онда наиђе неки добар човек/жена и схватиш да нема разлога да с неким не живиш заједно, у било којој форми. Лично, кад ми је тешко у животу, тешкоће лакше подносим ако сам сам. Себе добро познајем, знам да ћу то превазићи. Ако има још неког, не знаш увек како ће да реагује, па треба више нерава, стрпљења, смиривања. Овако, само стегни зубе и грувај... Тешко ми је ако сам сам када ми се у животу догађа нешто лепо. Објавим књигу, путујем негде... Онда ми се стегне желудац што ту лепоту немам с ким да поделим. Нема пуне среће, ако си сам...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Uh Mad..ti bas znas sta treba reci. Upravo tako... Koliko god da je lijepo u samoci i kada si sam, sreca je ipak potpuna kada je s nekim djelis...pa i samoca je drugacija kada se djeli s nekim.
Svoj mir i svoj prostor uvijek mozes imati, ali je lijepo kad se ''strast samoce'' smiri, vratiti i djeliti s nekim , novi i ljepsi osjecaj.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne patetiši opet
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko bi tebi ugodio taj se jos nije rodio
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ma da aj probaj,, opet