|
Autoru |
Poruka |
Zika
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 01 Avg 2013, 23:01 |
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Generacija za istoriju: Srbija nadigrala Francusku i postala prvak Evrope u fudbalu! 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 02 Avg 2013, 10:25 |
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Srbija prvak Evrope u fudbalu!!! Kraj, neverica i radost do neba. Tihi strateg Ljubinko Drulović odveo je učenike na krov Evrope. Srbija šampion kontinenta u fudbalu! Kako neverovatno zvuči http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2013//07/19n/sp-fudbal-omlad_620x0.jpg SRBIJA je prvak Evrope u fudbalu! Nije prvoaprilska šala, niti aforizam, dočekali smo da se posle mnogih drugih sportova "trobojka" na najvišem jarbolu zaori na fudbalskom turniru! Kada se govorilo da je "loptanje" kod nas na umoru, da se spas ne vidi, omladinci su proneli luču kroz taj tunel, poput Prometeja ukrali plamen i popeli se na vrh Olimpa. Izabranici selektora Ljubinka Drulovića pobedom nad Francuskom na šampionatu kontinenta u Litvaniji postali su prvaci Evrope - 1:0 (0:0).
Gol odluke, koji će dugo pamtiti, koji će nositi kroz nastavak nadamo se jednako uspešne karijere, postigao je Andrija Luković u 57. minutu. On je otvorio prvenstvo pogotkom protiv Turske, za prvi trijumf, on je spustio zavesu, poveo "orliće" na najviši stepenik pobedničkog postolja, pravo do pehara!
Pre 26 godina slavili smo "Zlatne Čileance", momke koji su 1987. postali prvaci sveta. Sinoć su u istoriju ušli "Zlatni Litvanci", srpska fudbalska budućnost, koja će, valjda u nekim boljim, mirnijim, srećnijim vremenima pred nama uspeti ono što silom razjedinjeni "Čileanci" nisu - da zavladaju planetom.
Nije neverica samo što je Srbija prvak Evrope u fudbalu. Još je neverovatniji put koji su "orlići" prošli, od "ružnog pačeta", koje je jedva prošlo kvalifikacije, do ovog veličanstvenog "labuda", koji je najlepšu igru ostavio za veliku scenu. Na svakoj utakmici su postigli bar po gol, nijednom nisu izgubili, čak ni nebitnu utakmicu sa Francuskom u grupi.
Neverovatna mentalna snaga, želja, karakter koji je usadio selektor Ljubinko Drulović, kao da je nemački, a ne portugalski fudbalski đak, odvela ih je na tron. I vredi istaći najboljeg među najboljima od majstora na terenu, Aleksandra Mitrovića, asistenta za pobednički gol, koji je na svakoj utakmici "ginuo" za ekipu, stvarao i postizao pogotke, a sinoć u 90 minutu stizao i da zatvori odbranu do korner linije.
Imala je Francuska svoje šanse da prva povede i kasnije da izjednači, ali bilo ih je malo, nedovoljno, pa je na kraju i ona upisana u tefter oborenih favorita. Rabio, Marsial, Benzia, ostali su u neverici da gledaju radovanje "orlića", koji su bili spremni za slavlje, spremili majice sa specijalnim pozdravima i pesmom sa razglasa - "Ne može nam niko ništa!"
Utakmica je više bila neizvesna, nego atraktivna za gledanje. Igralo se tvrdo, uz mnogo borbe, velikog respekta prema rivalu, samim tim i sa malo prilika za gol. U prvom poluvremenu dve najbolje su propustili Žan za Francusku i Mitrović za Srbiju.
Nastavak je doneo malo više vatre, koju je rasplamsao Andrija Luković golom u 57. minutu. Izborio se Aleksandar Mitrović za poziciju, odigrao povratnu loptu pravo na nogu zahuktalog Lukovića, kojem srce nije zaigralo – 1:0. Naleti "trikolora" posle toga nisu više vredni pomena. Maestralni Predrag Rajković je sve odbranio, sve lopte pokupio, zatvorio sve prilaze golu.
Kraj, neverica i radost do neba. Tihi strateg Ljubinko Drulović odveo je učenike na krov Evrope. Srbija šampion kontinenta u fudbalu! Kako neverovatno zvuči...
SRBIJA - FRANCUSKA 1:0 (0:0) STRELCI: Luković u 57. minutu. Stadion: "Marijampolje". Gledalaca: 5.000. Sudija: Aleksej Kulbakov (Belorusija) 7. Žuti kartoni: Veljković (Srbija), Azuni, Benzia, Rabio (Francuska). SRBIJA: Rajković 8, Golubović 7,5, Veljković 7,5, Filipović 7,5, Antić 7, Maksimović 7,5, Milinković-Savić 7,5, Pavlovski 7,5, Đurđević 7 (od 87. Ožegović -), Luković 8 (od 68. Meleg 7), Mitrović 8. FRANCUSKA: Bonardo 7, Ikoko 7, Konte 6,5, Laport 6, Moreira 6, Uno 6,5 (od 76. Gbamin -), Azuni 6, Rabio 7, Žan 6,5 (od 66. Nangis 6,5), Marsial 7 (od 56. Rodrigez 7), Benzia 7. IGRAČ utakmice: Aleksandar Mitrović (Srbija). Novosti
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 03 Avg 2013, 10:56 |
|

Administrator

|
Vulićević: Bursa se provukla na „Karađorđu“ Turci su uspeli da kazne svaku našu grešku, u revanšu je sve moguće, kaža kapiten Vojvodine i ne krije žal zbog remija sa odličnim protivnikom  REMI po meri, ali žal za ispuštenom pobedom ostaje. Fudbaleri Vojvodine su u četvrtak uveče na "Karađorđu" odigrali dobru partiju u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope sa mnogo skupim timom internacionalaca, Bursasporom, za 2:2 (0:1) i najavili da još ništa nije rešeno. Najpre su gubili, pa preokrenuli prednost da bi u poslednjem minutu primili pogodak za remi.
- Ostao mi je utisak da smo bili bolji rival - kaže Miroslav Vulićević, kapiten Novosađana, koji je u meču sa Turcima bio najzapaženiji na terenu. - Iskusna su ekipa, imaju veći broj velikih mečeva u nogama, ali na "Karađorđu" nisu imali više šansi od nas. Čini se da smo u prvom poluvremenu bili nešto slabiji, čak nekih desetak minuta možda i pali, ali ipak smo držali loptu i mnogo više trčali od njih.
* Predstavnik Turske je znao da vas iznenadi?
- U svakom narednom kolu dolazi jači, ozbiljniji rival, a Bursaspor je mnogo opasan tim koji koristi svaku grešku. U odnosu na prethodne mečeve, broj grešaka se povećava, a broj šansi opada. Videli ste, jedna greška u prvom poluvremenu koštala nas je penala iz koga smo kažnjeni.
* Ipak, uspeli ste da izjednačite?
- Sreća nas je pogledala. Zaslužili smo je jer smo se borili. Iskreno, u tom prodoru, nameravao sam da centriram, ali je lopta imala jedinu idealnu putanju kojom je mogla da završi u mreži. Vratilo nam se uloženo.
* Pokazali ste novine i maštovitost u igri?
- Bili smo raznovrsni, pokušavali, pokazali smo više agresije trčanja. Svi su odigrali maksimalno. Naši "rezervisti" su uneli živost pa smo održali željeni ritam. Iskusni su to fudbaleri i videlo se koliko nam znači duža i jaka klupa, posebno u ovakvim utakmicama.
* Predstoji revanš idućeg četvrtka u Bursi?
- Ništa još nije završeno. Mora se i revanš odigrati, kako mi, tako i oni. Istina, bilo bi nam lakše da je ostalo 2:1, ali i 2:2 je aktivan rezultat uz koji može da se igra.
* U Bursi vas, najavljuju Turci, čeka "pakao" na punim tribinama?
- Sa njima može da se igra. Znamo da je tamo atmosfera usijana, akustičan stadion, ali i tamo je trava zelena i lopta okrugla. Idemo 11 na 11, muški da odigramo, da ponovimo dobru partiju. Znamo s kim imamo posla, a recept je igra iz drugog poluvremena.
* Možete da ih iznenadite na njihovom terenu?
- Ostao nam je gorak ukus jer nam je pobeda izmakla posle našeg preokreta. Svakako da bi nam bilo dobro da smo nastavili niz od pet evropskih uspeha zaredom. Međutim, Bursaspor je veliki protivnik, zna da igra na rezultat... Preostaje nam da tamo odigramo muški, da sve ne teren stavimo i pokažemo šta umemo, pošteno do maksimuma, pa kako bude - zaključio je Vulićević. Novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 04 Avg 2013, 11:23 |
|

Administrator

|
Partizan devet utakmica bez pobede u Evropi Od trijumfa protiv Tromsa u plej-ofu Lige Evrope na početku prošle sezone, crno-beli su vezali devet utakmica bez pobede, šest u Ligi Evrope i tri ovog leta GRAO je Partizan i dobro i loše u poslednjih godinu dana na evropskoj sceni, ali je bez obzira na izdanja epilog uvek bio isti.
Srpski šampion je gotovo godinu dana bez pobede u Evropi, tačnije od trijumfa protiv Tromsa u plej-ofu Lige Evrope.
Od tada su crno-beli vezali devet utakmica bez pobede, šest u Ligi Evrope (tri remija i tri poraza) i tri ovog leta (dva remija protiv Širaka i poraz u Razgradu). novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 05 Avg 2013, 10:54 |
|

Administrator

|
Mitrović: Sada je trenutak da odem Napadač Partizana Aleksandar Mitrović potvrdio je da će igrati za ‘crno-bele’ u revanšu sa Ludogorecom, ali naglasio da ne zna šta će dalje biti.  Za Mitrovića je zainteresovan Anderleht i izgleda da je taj transfer skoro izvestan, pa postoji mogućnost da meč sa Ludogorecom, koji se igra u utorak na stadionu šampiona Srbije za mladog napadača bude poslednji u dresu Partizana.
“Jedva čekam utakmicu sa Ludogorecom i daću 200 odsto mogućnosti da eliminišemo Bugare. Za dalje ne znam, tu sam za kvalifikacije, ali mislim da je najbolje za mene u ovom trenutku da odem. Anderleht je prava sredina za moj razvoj, dobio bih odmah mesto u startnoj postavi, tu je Liga šampiona i baš mnogo prostora za dokazivanje. Pričao sam mnogo i sa Jestrovićem i sa ocem o tome i slažemo se da bi to bio pravi potez za moju karijeru. U svakom slučaju, moj status će biti ubrzo rešen. Ako me pitate za dalje reći ću vam da su mi omiljene lige nemačka i engleska, pa neka bude jedna od te dve”, jasan je Mitrović.
Mitrović je zbog suspenzije zarađene prošle sezone propustio prva tri meča Partizana ovog leta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Zato je dobio priliku da igra za omladinsku reprezentaciju Srbije, koja je prošle nedelje ostvarila istorijski uspeh i trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. b92
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 06 Avg 2013, 10:33 |
|

Administrator

|
Milijaš: Možemo da pobedimo Ukrajinace sa 2:0 ili 4:1, zašto da ne Crveno-beli veruju da će u četvrtak, uz ogromnu podršku sa tribina, eliminisati Černomorec. Redovi za ulaznice uprkos tropskoj vrućini  KOREOGRAFIJA preko cele severne tribine na kojoj je stajao rezultat 4:0 i transparent "delija" da se sa njima može sve što se poželi, nisu pomogli Zvezdi da nadoknadi 0:3 iz Praga, u revanš meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope. Četiri godine kasnije, crveno-beli opet jure veliki, ali podnošljiviji minus od dva gola, ovoga puta u trećem kolu kvalifikacija.
Ako neko iz sadašnje garde u bilo kom trenutku revanša (četvrtak, 20.30) pomisli da je 3:1 iz Odese nedostižna prednost Černomoreca, neka se seti te 2009. i eliminacije Dinama iz Tbilsija upravo u trećem kolu, uprkos porazu od 2:0 u Gruziji. Dakle, bez gola u gostima. Na "Marakani" je bilo "čupavo", gosti su dva puta vodili, ali huk sa tribina nije prestajao i Zvezda se plasirala u sledeću rundu pobedom od 5:2.
- Uz podršku navijača, možemo sve. Nadam se da će stadion biti pun i da ćemo u takvoj atmosferi uspeti da pobedimo, sa 2:0 ili sa 4:1, zašto da ne. Ništa nije izgubljeno, igra se još 90 minuta i dokle god postoji šansa, mi ćemo se boriti da je iskoristimo i da prođemo u naredno kolo - poručio je Nenad Milijaš.
Kapiten smatra da su Ukrajinci u prvom meču slavili previsokim rezultatom.
- Nismo iskoristili naše prilike, a primili smo golove zbog naših grešaka. Ali, to je Evropa, greške se odmah kažnjavaju i nema vremena da se bilo šta ispravi. Očekuje nas teška utakmica protiv kvalitetnog rivala i šanse nam nisu ogromne, ali niko od nas se nije predao - naglasio je Milijaš u ime saigrača.
Očekuje se da trener Stojanović napravi nekoliko izmena u odnosu na prvi susret, pre svega u odbrani, koja je imala dosta kikseva u Odesi. Iskusni štoper Martinović trebalo bi da zameni Krnetu ili golobradog Lazića.
- Nije samo poslednja linija grešila, već ceo tim - skida teret sa mlađih igrača Miloš Ninković. - Ako ispravimo stvari koje nisu fukncionisale, imamo sasvim realne šanse da pobedimo. Recept je igra iz drugog poluvremena u Ukrajini, a olakšavajuća okolnost je što ćemo imati navijače na našoj strani. Samo uz ogromnu podršku "delija" možemo da napravimo rezultat koji bi nas odveo u narednu fazu.
REDOVI UPRKOS TROPSKOJ VRUĆINI LEKARI upozoravaju građane da se klone sunca od 10 do 17 časova, ali takve savete ne slušaju najvernije pristalice Zvezde. Baš u tom periodu prodaju se karte za važnu utakmicu voljenog kluba, a do tog parčeta papira se mora doći po cenu sunčanice i crvenila na koži. Danas u podne je otvorena blagajna, koja će samo u četvrtak raditi i posle najgore vrućine, odnosno do početka susreta u 20.30. Više stotina "delija" ništa nije htelo da prepusti slučaju, pa su sat i po pre puštanja ulaznica u prodaju formirali velike redove. Popularne cene karata od 300 ("sever" i "jug"), 400 ("istok") i 600 dinara ("zapad"), kao i značaj revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, privukli su veliki broj navijača na blagajnu već prvog dana. Nema sumnje da će Zvezda protiv Černomoreca imati daleko veću podršku nego u prvom evropskom susretu, kada je gostovao islandski IBV (32.886).
ZATVORENI TRENINZI TROPSKE temperature najavljene su tokom cele nedelje u Beogradu, ali crveno-beli nastavljaju dva puta dnevno da izlaze na pomoćni teren "Marakane", sve do utakmice. Trener Slaviša Stojanović zatvorio je treninge za javnost od nedelje uveče, u cilju uigravanja taktike za revanš. novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 07 Avg 2013, 13:58 |
|

Administrator

|
Milijaš: Brzim ritmom na Černomorec Videlo se da čim mi ubrzamo igru Ukrajinci prestaju da budu potpuno sigurni pozadi. Važno da prvi postignemo gol, kaže kapiten Zvezde pred revanš  Na sve ili ništa... Čekanja nema, sigurno je da će Crvena zvezda ofanzivnom taktikom krenuti u napad na Černomorec, a sve u cilju da sutra na „Marakani” pokuša da istopi kapital rivala iz Odese. Niko u taboru domaćina ne gaji iluzije da će biti lak posao dati dva gola i sačuvati svoju mrežu. Mora da postoji organizovani plan čitavog kolektiva na čijem čelu je jedan od oslonaca, kapiten Nenad Milijaš.
- Ne smemo da podlegnemo atmosferi i da sve karte otvorimo bez obzira što treba da pokušamo od starta da budemo ofanzivni. Videlo se, čim ubrzamo igru Ukrajinci nisu baš sigurni pozadi, a za uspešan rasplet je mnogo važno da prvi postignemo gol - smatra Milijaš.
U karijeri je imao mnogo velikih utakmica, a stečeno iskustvo veoma je važno u revanšu.
- Pričamo i kombinujemo na koji način treba pokazati Černomorecu da nam je mnogo stalo da idemo u naredno kolo kvalifikacija. Jasno je da su oni u povlašćenom položaju i da mogu da budu opušteniji, što im je omogućio pogodak iz penala.
Treba obratiti pažnju na startove i da se energija pozitivno usmeri. - Ne treba ulaziti u priču, komentarisati suđenje... Videlo se u Odesi da arbitri teraju po svome, a naše misli moraju da budu na terenu i da pokušamo svim snagama da budemo na visokom nivou. Ovakvi mečevi se dobijaju srcem, ali i pametnim taktičkim nadmetanjem koje nam je falilo u nekim trenucima prvog meča.
Videlo se na talonu da Crvena zvezda nije umela da dobro naplati svojih „pet minuta”.
- Tako je to, a i iskreno mi se okupljamo postepeno i dobro izgledamo kako se očekivalo. Česte promene i neuigranost linija je naš najveći problem i ako preskočimo neke teške trenutke, onda može da nam se otvori borba do kraja. Černomorec je dobar tim, ali imaju svoje mane na kojima treba da gradimo umereni optimizam. Šanse postoje, a iako nisu velike pred start, na nama je da ih svojim učinkom sutra povećamo.
Najvažnije je da se bude posvećen zadacima i da nema velikih propusta.
- U Evropi se greške ne praštaju. Videlo se na našem primeru i zato je zadatak težak. Voleo bih da svi pružimo maksimum, a uspešan rezultat treba da nam bude nagrada i donese radost pred vernim navijačima - poručio je na kraju Nenad Milijaš. SLABI SU KOD PREKIDA Znalo se i pre dvomeča da Černomorec, koji je u nedelju prvi put pobedio u šampionatu Ukrajine, ima probleme prilikom odbrane prekida. - Pokušavali smo na neki način da ih uzdrmamo, a namestilo se da nismo imali neku veliku priliku i očekujem da sutra bude bar nekoliko dobrih situacija za mat - kaže Milijaš. novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 08 Avg 2013, 11:44 |
|

Administrator

|
Šćepović: Traku sam dao jer sam osetio obavezu prema navijačima Navijač Partizana Kimi Radosavljević i napadač crno-belih, dan posle incidenta ispod "juga", zajedno pred novinarima  INCIDENT koji se dogodio neposredno po završetku meča sa Ludogorecom, kada je jedan od vođa navijača Kimi Radosavljević skinuo traku sa ruke Marku Šćepoviću danas je dobio drugu dimenziju. Učesnici ovog nemilog događaja su se pojavili zajedno pred novinarima, napomenuli da su i pre i posle scene sa trakom prvenstveno prijatelji. Ipak, objašnjenje kojim je opravdano veliko interesovanje medija za ovu nesvakidašnju situaciju je bilo prilično neukusno i teško svarljivo.
- Nisam skidao traku Šćepoviću, niti učinio ništa agresivno. Mi smo prvenstveno drugari. Posle svake utakmice sam na terenu zbog koreografije, sada sam mu je tražio i on mi je dao. Ne vidim čemu tolika fama oko tog događaja - rekao je Radosavljević.
Sličnu priču ponovio je i Marko Šćepović iako snimak jasno pokazuje da je prelazak trake sa ruke fudbalera Partizana u ruke navijača bio daleko od rutinskog, drugarskog akta. Osećao sam obavezu prema navijačima koji su cele sezone naš 12. igrač. Jug mi nikada nije zviždao, a ono što se dogodilo sa Lazarom Markovićem prošle godine je druga dimenzija. Nisam se osećao ugroženim. Moram da priznam da je teško igrati kada postoji pritisak od prvog trenutka, živ sam čovek i verujem da će moja borbenost na terenu promeniti stav navijača.
I dok je zajedničko pojavljivanje Radosavljevića i Šćepovića logična posledica buke koja se podigla povodom tog incidenta nejasno je da klub nije ni na koji način odreagovao na nemile scene. Samo se sportski direktor Albert Nađ osvrnuo na ovaj slučaj.
- Ja sam sa ponosom nosio traku, bio sam jedan od najmlađih u istoriji. A Marka bi trebalo pitati da li je i on nosi sa ponosom. Činjenica je da on već neko vreme ne igra na nivou koji od njega očekujemo, ali daleko toga da je on krivac za ispadanje od Ludogoreca. Fudbal je timska igra.
Radosavljević je svojevremeno bio osuđen zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković. novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 09 Avg 2013, 10:24 |
|

Administrator

|
Žreb: Težak posao za Vojvodinu UEFA je, pred današnji žreb, odredila moguće rivale za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a od srpskih klubova teži posao je pred Vojvodinom nego pred Partizanom  PO starom običaju UEFA je rano ujutru na dan žreba suzila "šešire" i napravila kostur izvlačenja, po kojem je svaki klub saznao imena pet ili šest potencijalnih protivnika. I u Nionu nisu bili blagonakloni prema Vojvodini, pošto su Novosađani upali u jako tešku grupu.
Potencijalni rivali "lala", koji su sa 5.425 bodova nisu nosioci, su italijanska Fiorentina, francuski Sent Etjen, turski Trabzon, ruski Rubin i moldavski Šerif. Suvišno je reći da bi izvlačenje kluba iz Tiraspora, koji je igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, bio premija za Vojvodinu u ovakvoj konkurenciji.
Partizan bi, barem na papiru, trebalo da ima daleko lakši posao. Crno-beli su nosioci (17.425 bodova) i mogući rivali su im estonski Nome Kalju, Švajcarski Tun, austrijski Pašing, gruzijski Dinamo Tbilisi, rumunska Astra i Slovan Liberec iz Češke.
Žreb za plej-of Lige Evrope je u 13 časova. novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: Fudbal | Poslato: 10 Avg 2013, 10:04 |
|

Administrator

|
Kosanović: Zvezda u paklu Partizan, Zvezda i Vojvodina posle evropskih epizoda ulaze u šampionat sa istim ambicijama, ali će se razotkrivanje njihovih pravih mogućnosti dogoditi tek kroz pet-šest kola  STARTUJE novi šampionat, sa starim glumcima, ali u nekim možda malo drugačijim ulogama. Partizan, Zvezda i Vojvodina posle evropskih epizoda ulaze u šampionat sa istim ambicijama, ali će se razotkrivanje njihovih pravih mogućnosti dogoditi tek kroz pet-šest kola.
Partizan će dočekati Novi Pazar i bez obzira na to što su se oni skupili pre sedam dana, to je sad drugačiji klub i tim nego što ga oni znaju. Vojvodina bi na krilima turskog uspeha trebalo da savije kičmu Donjem Sremu, dok će Zvezda imati u Ivanjici mnogo muka. A baš na njima se poznaju junaci, zar ne.
Biće interesantno videti ove ekipe koje su se mirno pripremale. Šta će nam to novo ponuditi, mnogo je mladih fudbalera pa će sa te strane sam početak biti interesantan. I na kraju ili na početku je publika. Milina je bilo prisustvovati u Novom sadu, na „Marakani“ i u Humskoj na evropskim utakmicama, a voleo bih da ista slika i brojnost bude i na domaćoj sceni. A navijača, dragi naši klubovi, treba privući igrom... novosti
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|