Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UtherPendragon, aplauz aplauz aplauz BIS BIS BIS Žex je napisao: Ne volim zimu zato što su dani kratki, zato što se cure oblače do grla, zato što je naučno dokazano da je čovek više depresivan zimi nego leti... Hormon sreće aktivniji je leti nego zimi i to je to... Ma gde hormon srece da ti bude aktivniji na +100? Ne mogu ni da razmisljam po ovoj vrucini, a hormon srece mi se aktivira izgleda jedino kada udjem u klimatizovani prostor xaxaxa I sigurna sam da ce hormon srece da mi proradi u petak uvece kada otpocne sa grmljavinom i pljuskovima, sto ce prouzrokovati pad temperature ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
e bre po vrucini vucem se kao slina nemam volje nizasta kakav hormon kakva sreca..na -20 covek prozivi nista mu tesko nije
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Naučno je dokazano da čovek lakše preživljava stresne situacije u leto nego u zimu... Sve je to zbog sunčeve svetlosti i još nekih stvari... Veruj ti tvom bratu, a zima kada dođe neka dođe kod tebe... Mene nek zaobiđe... eto 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
UtherPendragon je napisao: e bre po vrucini vucem se kao slina nemam volje nizasta kakav hormon kakva sreca..na -20 covek prozivi nista mu tesko nije Kakav si ti zmaj kada ne voliš vatru ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
nordijski onaj zmaj..fanfir  e bre sad racunam..ja sam i decu poopravio zimi
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žex je napisao: Naučno je dokazano da čovek lakše preživljava stresne situacije u leto nego u zimu... Sve je to zbog sunčeve svetlosti i još nekih stvari... Veruj ti tvom bratu, a zima kada dođe neka dođe kod tebe... Mene nek zaobiđe... eto  U mom slucaju su naucnici zestoko pogresili xaxaxaxa ne podnosim leto! Mrzim vrucine! Smorim se cim pripekne, a mrzim klimatizovane prostore, mrzim komarce i ostale insekte. Zelim sneg. Vesele pahulje sto lelujaju. Skripu dok koracas po snegu. Ne trebaju mi ni sal, ni rukavice. Hocu da se skijam. Hocu da se grudvam. Hocu da pravim sneska. Hocu 365 dana sneg! xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Žex je napisao: Naučno je dokazano da čovek lakše preživljava stresne situacije u leto nego u zimu... Sve je to zbog sunčeve svetlosti i još nekih stvari... Veruj ti tvom bratu, a zima kada dođe neka dođe kod tebe... Mene nek zaobiđe... eto  U mom slucaju su naucnici zestoko pogresili xaxaxaxa ne podnosim leto! Mrzim vrucine! Smorim se cim pripekne, a mrzim klimatizovane prostore, mrzim komarce i ostale insekte. Zelim sneg. Vesele pahulje sto lelujaju. Skripu dok koracas po snegu. Ne trebaju mi ni sal, ni rukavice. Hocu da se skijam. Hocu da se grudvam. Hocu da pravim sneska. Hocu 365 dana sneg! xaxaxa Uh, pa to je barem lako... Ima jedna stanica na Antarktiku gde se pingvinima tresu gaće od zime... To ti je istraživačka stanica Vostok. Evo ti i vremenska prognoza za sutra, pa uživaj u čarima minusa.... ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Sve mi se svidja, osim ove subote gde navode da ce biti toplije xaxaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Da... -46 stepeni i toplije... Nekako baš bez veze da toliko otopli... heh
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
To ti pricam ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|