Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 01:27

Autoru Poruka
Komsinica
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:22
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

UtherPendragon, aplauz aplauz aplauz BIS BIS BIS [m04110.gif]

Žex je napisao:
Ne volim zimu zato što su dani kratki, zato što se cure oblače do grla, zato što je naučno dokazano da je čovek više depresivan zimi nego leti...
Hormon sreće aktivniji je leti nego zimi i to je to...

Ma gde hormon srece da ti bude aktivniji na +100? Ne mogu ni da razmisljam po ovoj vrucini, a hormon srece mi se aktivira izgleda jedino kada udjem u klimatizovani prostor xaxaxa I sigurna sam da ce hormon srece da mi proradi u petak uvece kada otpocne sa grmljavinom i pljuskovima, sto ce prouzrokovati pad temperature [aplauz.gif]

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:25
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

e bre po vrucini vucem se kao slina nemam volje nizasta kakav hormon kakva sreca..na -20 covek prozivi nista mu tesko nije

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Naučno je dokazano da čovek lakše preživljava stresne situacije u leto nego u zimu... Sve je to zbog sunčeve svetlosti i još nekih stvari... Veruj ti tvom bratu, a zima kada dođe neka dođe kod tebe... Mene nek zaobiđe... eto ;)

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:26
Korisnikov avatar
rang
rang

UtherPendragon je napisao:
e bre po vrucini vucem se kao slina nemam volje nizasta kakav hormon kakva sreca..na -20 covek prozivi nista mu tesko nije

Kakav si ti zmaj kada ne voliš vatru [smehsmeh.gif] [bye.gif]

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:27
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

nordijski onaj zmaj..fanfir :D

e bre sad racunam..ja sam i decu poopravio zimi

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 21:32
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Žex je napisao:
Naučno je dokazano da čovek lakše preživljava stresne situacije u leto nego u zimu... Sve je to zbog sunčeve svetlosti i još nekih stvari... Veruj ti tvom bratu, a zima kada dođe neka dođe kod tebe... Mene nek zaobiđe... eto ;)

U mom slucaju su naucnici zestoko pogresili xaxaxaxa ne podnosim leto! Mrzim vrucine! Smorim se cim pripekne, a mrzim klimatizovane prostore, mrzim komarce i ostale insekte. Zelim sneg. Vesele pahulje sto lelujaju. Skripu dok koracas po snegu. Ne trebaju mi ni sal, ni rukavice. Hocu da se skijam. Hocu da se grudvam. Hocu da pravim sneska. Hocu 365 dana sneg! xaxaxa

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Komsinica je napisao:
Žex je napisao:

U mom slucaju su naucnici zestoko pogresili xaxaxaxa ne podnosim leto! Mrzim vrucine! Smorim se cim pripekne, a mrzim klimatizovane prostore, mrzim komarce i ostale insekte. Zelim sneg. Vesele pahulje sto lelujaju. Skripu dok koracas po snegu. Ne trebaju mi ni sal, ni rukavice. Hocu da se skijam. Hocu da se grudvam. Hocu da pravim sneska. Hocu 365 dana sneg! xaxaxa

Uh, pa to je barem lako...
Ima jedna stanica na Antarktiku gde se pingvinima tresu gaće od zime...
To ti je istraživačka stanica Vostok. Evo ti i vremenska prognoza za sutra, pa uživaj u čarima minusa....
Slika

[jupijaja.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:16
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Sve mi se svidja, osim ove subote gde navode da ce biti toplije xaxaxaxa

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Da... -46 stepeni i toplije... Nekako baš bez veze da toliko otopli... heh

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: ► Zasto volim - ne volim zimu?  |  Poslato: 06 Avg 2013, 22:26
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

To ti pricam [jupijaja.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu