Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
znala sam da je zemlja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Maša je napisao: VAZDUH (BLIZANCI, VAGA, VODOLIJA)
Snaga vazduha je kratkotrajna i promenljiva. Ovi znaci veoma su vešti u zaobilaženju prepreka na svom putu ka cilju. Forma ih ne interesuje, za njih je sve novo i podložno promenama. Veliki značaj pridaju teorijama i koncepcijama a do cilja često stižu apstraktnim putem. Ne žele previše da se unose u probleme drugih. NJihova najveća želja je da mogu da se kreću iznad svega, kao vazduh. Smetaju im tvrdoglavost i statičnost zemljanih i prenaglašena emotivnost vodenih znakova. Najviše im odgovaraju vatreni znaci, koji im svojim entuzijazmom i brzinom, ulivaju snagu i energiju.
Ajde...ima nešto u ovome... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pa ima li šta dobro o vatrenim, konkretno ovnovima ? žele avanture, potreba za samodokazivanjem, nestrpljivi... Ne opraše nas Sava i Dunav zajedno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Naravno da ima...odgovaraju zračnim znakovima.... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A šta je tu tačno dobro ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Lijepo piše: svojim entuzijazmom i brzinom, ulivaju snagu i energiju ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Osećaš li se snažnije ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da samo znaš koliko snažnije...  Baš si efikasan! 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
E super, trebaće mi pomoć u prenošenju onih stvari ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde može...za pomoć sam uvijek raspoložena...  A koje su to one stvari?
|
|
|
|
|
|