Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia je napisao: a ja se lozim na bele mantile..doktorske  i mesari nose bele mantile
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: Julia je napisao: a ja se lozim na bele mantile..doktorske  i mesari nose bele mantile a ti si mesar?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nisam ali ti sedis na stolici, ne ja
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Julija, prvo pitanje kad ces da se resis Australije, i izbacis to iz glave Iskreno receno..Ne znam Trile..valjda ce jednom proci ..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
drugo pitanje je ovisilo o prvom tako da.. nemam vise pitanja
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: drugo pitanje je ovisilo o prvom tako da.. nemam vise pitanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
gotovo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
reko ispitali ste se jel sad ljubljenje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ne znam ja nista nisam iz njene price, mantili i to